Борисов отново се чувства като Батман и вече загърбва ролята

...
Борисов отново се чувства като Батман и вече загърбва ролята
Коментари Харесай

Радостин Василев: Борисов отново се чувства като Батман и вече загърбва ролята на Зайко Байко и се превръща в Ежко Бежко

Борисов още веднъж се усеща като Батман и към този момент загърбва ролята на Зайко Байко и се трансформира в Ежко Бежко. Това написа в собствен пост водачът на МЕЧ Радостин Василев.  Според него „ неразрешената любовна спекулация скоро ще завърши и Зайко Байко – Борисов ще им спре тока “.
SaferNews разгласява поста без редакторска интервенция:
ПП-ДБ се трансфораха в държанка на ГЕРБ. Забранената любовна спекулация скоро ще завърши и Зайко Байко – Борисов ще им спре тока. Това ще бъде трагичната орис на предателите на българския народ, които се прегърнаха с мафията. И в този момент ще последват участта на Реформаторския блок, патриотите и другите патерици на ГЕРБ. В тази коалиция на омертата и имунитетите Борисов още веднъж се усеща като Батман и към този момент загърбва ролята на Зайко Байко и се трансформира в Ежко Бежко. Кирил Петков и Христо Иванов обаче, не могат да употребяват властта. Защото очевидно нямат сватбен контракт. А действат в съпружеско-имуществена общественост с ГЕРБ. Оставка, шарлатани!

В по-ранен пост той написа:

 

Управляват ни безспорни галфони. Ларгото е следващата корупционна скица по времето на ГЕРБ, която е потвърдена с отчети на АДФИ с изтекли периоди за претендиране на неустойките. Забравихме ли скандалните записи с министър Банов, по какъв начин се договарят да спасят строителя и изпълнителя!? Това съставлява ГЕРБ. Корпорацията на Бойко Борисов е знак на корупцията. Настъпва времето ние като общество да спрем да се помиряваме с кражбите. И да сме удовлетворени, че някой краде 70% от публичния запас и строи за 30% от него.

Аз съм самичък против всички

В момента обстановката наподобява безнадеждна, тъй като съм самичък против всички. Но скоро с МЕЧ в Народното събрание ще бъдем доста. И всички крадци ще знаят,че скоро идваме за тях. Още вести четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР