Борисов имал сценарий в главата за втория тур. Това предположи

...
Борисов имал сценарий в главата за втория тур. Това предположи
Коментари Харесай

БСП пита дали Борисов се е срещал с крупни бизнесмени преди втория тур

Борисов имал сюжет в главата за втория тур . Това допусна аленият народен представител Георги Свиленски по време на конференция в партийната централа във връзка утринното изявление на министър-председателя . Българска социалистическа партия и претендентът на кмет Мая Манолова дадоха отговор едновременно на Борисов.

За този сюжет левите разбрали сутринта. Това е пушилка два дни преди изборите , безапелационен бе Свиленски. 100 000 българи са се отрекли за четири години от господин Борисов и неговата политика, сподели социалистът. 150 000 българи повече за припознали политиките на левицата за миналите четири години. Червените още веднъж показаха разбор на ромските секции. 81% от вота в тях е за ГЕРБ. Кой купува гласове в Силистра, Пазарджик, Септември, Монтана, Велинград, квартал " Филиповци ", попита Георги Свиленски. Според него кметовете на ГЕРБ ще бъдат определени точно с такива цигански гласове.
 Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова
Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова

Братя Галеви извън й помагали

По мнението му ромите били принудени да гласоподават по този начин, тъй като най-вероятно им се плащало. 600 000 са недействителните бюлетини, обезпокоени са от " Позитано " 20. Затова и от Българска социалистическа партия подсетиха, че упорстват за машинен избор .

Свиленски пита дали Бойко Борисов е провел среща с водещи предприемачи да оказват напън за избрани претенденти . За образец той даде Перник и Христо Ковачки. Министерство на вътрешните работи също взело присъединяване в изборния развой и по тази причина левите питат докога силовото ведомство ще се намесва жестоко в изборния развой. Най-упорито Министерство на вътрешните работи мачкало преди втория тур . Според Георги Свиленски обаче там, където силовото ведомство мачкало леви претенденти, те печелели на първия тур.

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов също вижда напън в столицата . Невалидните бюлетини са значим инструмент за манипулиране на изборите, акцентира той. Невалидният избор бил целенасочена акция, по думите му. В столицата 5% от вота за Българска социалистическа партия е нереален. По мнението му изборите не са били почтени и честни . Машинното гласоподаване в огромна степен взема решение казуса с операцията на вота, по думите на Паргов. На втория тур идвала борбата сред ненормалното и подправеното и естественото и положителното, съгласно него. Няма сюжет " Волуяк " , сподели той.

Левите приканиха премиера да подаде сигнал в съответните институции за индивида, който му е желал 3 милиона лв., с цел да му помогне в кметската акция преди години. Той очевидно не се усети какво сподели, акцентира Георги Свиленски в отговор на въпрос на News.bg. Господин Борисов би трябвало бързо да отиде до съответните органи и там да каже съответните букви , настоя социалистът. Господин Борисов да върви да подава сигнала, а не заран да приказва нелепости по тв приемника, настоя още аленият народен представител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР