Борислав Цонев се надява Левски да влезе в победна серия,

...
Борислав Цонев се надява Левски да влезе в победна серия,
Коментари Харесай

Боби Цонев: Новият спонсор ни дава малко спокойствие

Борислав Цонев се надява Левски да влезе в победна серия, откакто тимът към този момент надделя Берое с 2:1 в предходния кръг на efbet Лига, а в този момент му следва и мач с Локомотив Пловдив. Халфът изясни, че точно триумфите ще бъдат основни освен за младите играчи, а и за всички в клуба.

Цонев бе определен за състезател на два от шестте кръга досега в шампионата, а против Берое вкара превъзходен гол от далечно разстояние.

"Няма по какъв начин да не съм стимулиран след тези неприятни резултати на старта. В Левски по принцип би трябвало да си стимулиран, тъй като за този клуб всяка точка е извънредно значима. Мислите ни са ориентирани напълно към идващия мач, а той е след 10 дни. За победни серии въобще не мислим, само че това ще помогне за самочувствието на младите ни играчи. За тях сходно нещо би било супер ", съобщи Цонев.

"В момента обаче обстановката е такава, че нямаме лесни мачове. Следващият ни противник Локо Пловдив също не стартира добре, само че може да победи всеки тим в шампионата. Още повече, че гостуваме в Пловдив, където в никакъв случай не е елементарно ".

В края на предходната седмица Левски подписа нов контракт с огромния си спонсор Palms Bet и Цонев счита, че това ще внесе в допълнение успокоение и в съблекалнята.

"Новият спонсорски контракт ни дава малко успокоение. От много време се чакаше развиване и може би към този момент ще бъдем по-отпуснати, откакто сме постоянни финансово. Надявам се и да реализираме резултати, с цел да работим по-спокойно ", продължи той.

Левски победи Берое с краткотраен треньор - Тодор Симов, само че се чака той да бъде заменен със Станимир Стоилов по време на паузата за интернационалните мачове.

"За нас Тодор Симов не е нов човек. Като старши треньор бе за първи мач, само че ние го познаваме добре. Той направи някои промени в подготвителния развой, а на почивката ни стимулира да задържим преднината ни. Не е правилно да приказвам тъкмо аз за други треньори, само че резултатите и визитката на господин Стоилов приказват сами за себе си. Нормално е ние, играчите, да желаеме да се докоснем до това нещо ", сподели още Цонев.

Въпреки че бе определен за два пъти от треньорите на тимовете в efbet Лига за състезател на кръга, Цонев продължава да не попада в националния тим. Той даде обещание, че ще продължи да работи, до момента в който не реализира и тази цел.

"Винаги желая да играя на по-високо равнище, в националния тим. Селекционерът обаче не ме извика и почитам неговото решение. Ще продължава да упражнявам и се надявам отсега нататък да имам шанс ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР