Борислав Михайлов официално оттегли оставката си като президент на БФС.

...
Борислав Михайлов официално оттегли оставката си като президент на БФС.
Коментари Харесай

Боби Ми обяви официално защо е оттеглил оставката си

Борислав Михайлов публично отдръпна оставката си като президент на БФС. Той изясни за какво тогава е подал молба за овакантяване на поста и за какво в този момент си е трансформирал мнението:

„ Точно преди 558 дни бях тук. Залата беше по-пълна, само че в този момент е пандемия и е обяснимо. Тогава си подадох оставката по същите аргументи, по които съм и през днешния ден тук. Имаше доста напрежение към БФС. Имаше доста интриги и клюки, по тази причина, че надали не е една корумпирана среда. Оттеглих се, с цел да се работи умерено. По една или друга причина моите сътрудници не съумяха да свикат Конгрес. Няма нито едно законово нарушаване от БФС. Починах си и съм подготвен за вас. Беше ви скучно без мен. Видях неточности в себе си и в общите решения с моите сътрудници. Дойдох, с цел да организираме постоянен Конгрес другата година, с цел да има време сътрудниците да покажат концепциите. За всички ще бъде ясно, че следващата година ще има постоянен Конгрес и ще могат да се кандидатират “, съобщи Михайлов.

„ Оттеглих се, тъй като съм виновен човек и по същата причина се връщам. Не на последно място с поддръжката на сътрудниците ми от Изпълкома. В Областните зони са постъпили 353 молби от клубовете за поддръжка, с цел да може президентът, който е определен на Конгреса и да си довърши мандата. Затова съм тук “, добави още той.

„ Има неща, които би трябвало да се стегнат. Администрацията да вземем за пример. Трябва да се търсят нови хора. В последната година трябваше да има 21 милиона бюджет. Сега е 16 милиона, с пет по-малко. Има доста неща. Важното е, че се връщам с цялостни сили да работя за българския футбол. Видях неточности в себе си и в сътрудниците си. Не ми се видя футболът да се е трансформирал, приказвам организационно. Първенството е забавно. За националния тим е ясно – всеки знае аргументите, само че не се работи. За тези седем месеца ще се стегнем и ще се опитаме да подобрим нещата. През идната година да се кандидатират и да има полемика. Говорих с Бербатов преди доста години и му споделих, че в случай че има предпочитание може да пристигна в екипа. На мен Бербатов не ми е таргет. Говорят за някакви хора, които имали връзки и са в УЕФА. Те са там, тъй като аз съм ги пратил там. Пожелавам триумф на Бербатов на Конгреса следващата година. Не съм гледал конференцията му. Пожелавам му триумф на идния конгрес следващата година. Футболът е директно отражение на това, което се случва в страната “, сподели Михайлов.

„ Не се тормозя от ново напрежение. Тук всеки безнаказано си говореха за корупция в българския футбол. Не може всички да ме харесват или да ме ненавиждат. Не може, който желае да застане на върха на футбола да няма рецензии към него. По-чести брифинги ще има, с цел да се схваща по-лесно всичко и от първо лице. Според мен УЕФА няма да допусне в никакъв случай да има Суперлига. Промених се доста. Много предатели в тази страна. Много близки хора ме предадоха. Най-хубавото беше, че телефонът спря да ми звъни “, добави още той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР