Борислав Михайлов е склонен да работи с един екип с

...
Борислав Михайлов е склонен да работи с един екип с
Коментари Харесай

Боби Михайлов кани Бербатов да работи в БФС

Борислав Михайлов е податлив да работи с един екип с Димитър Бербатов. Това призна президентът на Българския футболен съюц.
" Аз не пъдя никого и в никакъв случай не съм го правил. Плюс това, аз няма какво да му се дразня на Бербатов. Естествено, аз съм го канил него преди този момент. Питах го какво ще прави. Беше преди години, да пристигна да види. Не е наложително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков. Той сподели, не, че не е подготвен, а че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола. Така че няма никакъв проблем да работя с Бербатов. Ако той има предпочитание, на друга позиция ", съобщи пред Българска национална телевизия босът на родния футбол.

През миналата седмица Борислав Михайлов беше избран отново за президент на БФС, а от екипа на Димитър Бербатов бяха безапелационни, че ще оспорят конгреса в съда.
" На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, дружно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това, има такава стратегия за футболисти, които са към довеждане докрай на кариерите си, да вървят, да се образоват ", сподели още Боби Михайлов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР