Борис Божилов - Бруно беше гост в Неформално с Георги

...
Борис Божилов - Бруно беше гост в Неформално с Георги
Коментари Харесай

Борис Божилов: Мъглата в плуването ни е пълна! Състезателите трябва да са приоритет номер едно!

Борис Божилов - Бруно беше посетител в " Неформално с Георги Петков ". Дългогодишният треньор и началник на някои от най-многобройните и сполучливи тимове в плуването, извел свои състезатели до върховете на обичания спорт, изиска думата. Причината - неговата кандидатура за ръководител на БФПС.

Божилов изложи изчерпателно и в елементи своите визии, като акцентира някои от значителните дефекти, съгласно него, в досегашния метод на ръководство на федерацията ни. Нещо повече - с изключение на обоснована рецензия, гостът ни предложи действителни решения на проблемите в българското плуване.

" Крайно време е да се обърне внимание на самите спортисти! Те са активът, който движи спорта ни напред. Трябва да създадем по този начин, че да ги задържим задоволително дълго в басейна, а не в най-силните си години те да се разотиват, преди да са достигнали максимума от опциите си.

До този миг обстановката във федерацията е цялостна мъгла - едни средства, които не е ясно заради каква причина и на какъв принцип се разходват, без нищо да стига до състезатели, треньори и клубове. Те са на дъното на уравнението. Това ще се промени!

Екипът, който сме избрали, съставлява потвърдени имена в плуването ни, които знаят какво са ограничения, само че знаят и какво е да постигнеш триумф. Сред тях са Цанко Цанков, Нина Рангелова, Екатерина Аврамова... Имаше и други, само че може би ги достраша ", сподели Божилов.

Кои са решенията, които той, в случай че бъде определен за ръководител на 25.04, предлага дружно с екипа му и кое буди най-сериозно неодобрение и провокира най-силни страсти у Борис Божилов, вижте в приложеното видео!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР