Борбата за талантливи гласове в Гласът на България“ е по-оспорвана

...
Борбата за талантливи гласове в Гласът на България“ е по-оспорвана
Коментари Харесай

БГ актьор от „Джеймс Бонд“ превзе „Гласът на България“

Борбата за надарени гласове в „ Гласът на България “ е по-оспорвана от всеки път. В пети епизод от кастингите на мрачно треньорите използваха всички вероятни тактики, с цел да завоюват още вокални виртуози за тимовете си. Камелия получи блок бутон, Михаела Филева даде обещание поп-фолк дует на участничка, а Графа впечатли всички с дебютно осъществяване на китара от сцената на „ Гласът на България “.

След като добави младата самотна майка Христина Христова към тима си, Камелия запълни 7 от 12-те си квоти за вокалните дуели. 24-годишната участничка изненада всички, като първо изпя поп-фолк парче, а по-късно и класическа поп ария, с което впечатли даже и предубедения към балканските ритми Иван Лечев. В опит да я завоюва за тима си, Михаела стигна до ексцентрично заричане. „ Ако си в моя отбор и стигнеш до финалите, дружно ще осъществим поп-фолк парче “. Това предложение не реализира задачата си, тъй като младата певица избра Камелия, само че Михаела въпреки всичко към този момент може да се похвали с най-вече запълнени места в тима си – 9. В него тя добави и 24-годишния художник аниматор Ангел Проданов от София, който стана първият участник, събрал куража да се яви на кастингите на мрачно с напълно авторско парче. Смелостта му бе оценена високо от поп-дивата, която призна, че години наред не е имала кураж да извърши пред аудитория първата си авторска ария.

С общо 8 разнородни и достоверни гласове в тима си Графа съумя да изпревари двукратния притежател на короната в шоуто Иван Лечев. Освен с повече запълнени места в отбора си, Графа може да се похвали и със спечелването на девойките от „ Трио Вива “, които предходната година бяха в тима на сътрудника му. 

„ Те взеха решение да станат още по-добри и да изберат различен треньор. Жестоко! Никога не съм имал трио в тима си “, радваше се Влади Ампов. Радостта му обаче бе помрачена, откакто се оказа жертва на проклятието на блок бутона и не съумя да се пребори за най-силния участник в епизода. Финалното осъществяване на всестранно развития гений Пламен Бонев бе толкоз впечатляващо, че Графа реши да употребява правото си да блокира различен треньор и лиши Камелия от опцията взе участие в борбата за Пламен. Съдбата на блокиращия се удостовери още един път и 41-годишният артист със международна кариера избра да се довери не на Влади Ампов, а на Иван Лечев. След 20 години живот в чужбина, опит като четвъртфиналист в „ Гласът на Финландия “, функции в хитови международни продукции като „ Хари Потър “, „ Агент 007 “, „ Зелената зона “ и персонално другарство с Мадона, Пламен взема решение да стартира нов живот с присъединяване си в шоуто у нас.

В неделя вечер почитателите на Графа получиха същински музикален подарък. На сцената на „ Гласът на България “ той изпя хитовата си балада „ Давам всичко за теб “, акомпанирайки си на китара. Инструменталното му осъществяване получи висока оценка от мастър Лечев и бурните овации на публиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР