Бонбоните Рафаело са едни от любимите на мнозина. Прекрасният аромат

...
Бонбоните Рафаело са едни от любимите на мнозина. Прекрасният аромат
Коментари Харесай

Ето как да си приготвите бонбони РАФАЕЛО вкъщи с 4 лесни стъпки

Бонбоните Рафаело са едни от обичаните на мнозина. Прекрасният мирис и усет на кокос ни карат да се почувстваме прелестно и ни припомнят за тропически остров, без значение къде се намираме.

 Бонбоните, с които обезпечено ще отслабнете Бонбоните, с които обезпечено ще отслабнете
С наближаването на топлите месеци от годината, всеки тайничко мечтае за онази съвършена фигура като от корица на списание. Много постоянно...

Тези вкусни бонобни могат да бъдат елементарно направени и в домашни условия, в случай че желаете да се насладите на прелестния усет на кокос. Ето по какъв начин да го извършите в 4 лесни стъпки:

Стъпка 1

Загрейте ½ чаша мляко в тиган и прибавете 2 чаши кокос в него. Разбъркайте добре, с цел да сте сигурни, че кокосът е затрупан с мляко и се намокри.

Стъпка 2

Към това прибавете ¾ чаша захар и разбъркайте добре. Можете да регулирате количеството захар съгласно вашите условия. Варете това на слаб огън, до момента в който захарта стартира да се топи и сместа реализира гъста консистенция.
 Здравословни домашни трюфели Здравословни домашни трюфели
Малките шоколадови топчета са голямо прелъщение. Ако желаете да си приготвите такива бонбони вкъщи и да си хапвате от тях без скрупули...

Стъпка 3

След като млякото стартира да се изпарява и сместа реализира ронлива текстура, свалете от котлона. Оставете го да се охлади. Добавете ½ чаена лъжичка кардамон на прахуляк за мирис.



Стъпка 4

Направете дребни топки от сместа и ги оваляйте в паница, цялостна с изсушен кокос. След като приключите, сервирайте тези вкусни бонбони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР