Бомбардировката в Сирия, която извършиха САЩ в събота, е крачка

...
Бомбардировката в Сирия, която извършиха САЩ в събота, е крачка
Коментари Харесай

Равин: Ударът на САЩ в Сирия приближи идването на Месията

Бомбардировката в Сирия, която направиха Съединени американски щати в събота, е крачка към идването на Месията, сподели израелският равин Иехудиил Фиш.

Според юдейския духовник дейностите на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила ще смъкват сирийския водач Башар Асад от власт. Той се базира на предсказване на пророка от Стария завет Йеремия. И ще запаля огън в стените Дамаски, - и ще унищожи дворците Венададови, написа в книгата (в синодалния превод на БПЦ).

Според Фиш пожарът в Дамаск ще провокира рухването на президента на близкоизточната страна, ще бъде първият сигнал за идването на Месията, който е потомък на цар Давид и ще избави света. Той добави, че думата Венадад - библейско название на антична династия, царувала в Сирия и воювала с Израел (IХ-VIII век преди новата ера), съгласно еврейската нумерология има цифрово означение 65 (в ред писмености буквите се употребяват и за изписване на числа ). "65 значи и Асад, а името на президента на Сирия се пояснява и като Източния Нерон. След рухването на Асад и идването на Месията ще бъде издигнат Третият храм в Ерусалим - безконечният ", описа още той пред Breaking Israel News.

Храмът е издигнат за пръв път през Х век пр.н.е. от цар Давид. Той е опустошен след превзимането на града от вавилонците през 552 година пр.н.е. След рухването на Вавилон под властта на персите малко по-късно доста евреи се връщат в града и възвръщат храма. Мястото за поклонение на юдеите е разрушено за повторно от римляните през I в.н.е. като наказателна акция след еврейско въстание против властта на империята.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР