Болници и други лечебни институции, както и най-новите методи в

...
Болници и други лечебни институции, както и най-новите методи в
Коментари Харесай

Световно болнично изложение за първи път в България

Болници и други лечебни институции, както и най-новите способи в медицината ще бъдат показани в интернационалното ревю Expo Hospitals, което ще се организира в София при започване на октомври в Националния замък на културата (НДК).
Официалното разкриване ще бъде на 6 октомври 2018 година в централното предверие на двореца, като се чака да участват публични посетители от страната и чужбина. Изложението ще бъде хазаин на болнични заведения от България и цяла Европа, като задачата е да се срещнат участниците и посетителите в него с способи и благоприятни условия за приемане на висококачествено, надеждно, бързо и налично здравно лекуване. Избягвайки от напрежението на хората в болничната конюнктура, Expo Hospitals 2018 дава опция за „ спокоен диалог на кафе “ по отношение на най-високотехнологични способи на лекуване и опция за пренасяне на лекуването на даден пациент от една страна в друга.
В днешните условия, в границите на Европейския съюз, а и на Европа и света, здравният туризъм е нещо обикновено и търсено от хората, изключително тези, които се оправят с мъчно лечими болести. В концепцията на Expo Hospitals 2018 е заложено главно осведоменост в неболнична конюнктура за типовете услуги и здравни грижи, които оферират лечебните заведения в България, както и в прилежащите ни страни и Западна Европа. Изложението предлага отлична опция на хората, в неболнична среда да се срещнат с опциите за профилактика, диагностика и лекувания на разнообразни болести или процедури подобряващи метода им на живот или естетичния тип.
Посетителите ще имат опция за безвъзмездни прегледи на място, съвещания с водещи български и непознати експерти, дискусионна и съпътстваща стратегия, която ще бъде оповестена седмица преди мероприятието.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР