Болницата, която трябваше да в центъра на София, за да

...
Болницата, която трябваше да в центъра на София, за да
Коментари Харесай

Сестрата на Лена Парапета напуснала България заради ГЕРБ?! 


Болницата, която трябваше да в центъра на София, с цел да е налична, бе изнесена в покрайнините. Създадоха акционерно сдружение, единствено и единствено народен представител от Политическа партия да стане шеф – съобщи Десислава Атанасова по време на шесторен избирателен спор сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по bTV.

Участие в дебата взеха Томислав Дончев, Делян Добрев и Десислава Атанасова от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, Лена Бориславова-Парапета, Георги Ганев и Искрен Арабаджиев от ПП-ДБ.

„ Г-жа Бориславова даде обещание по-високи заплати за лекарите, медицински сестри и санитари. Това още не е реалност “ , посочи Атанасова. „ Това е реалност. Говорете си със бранша “, прекъсна я Бориславова.

„ Доходите на хората не порастват. Инфлацията ги изяжда и покупателната опция на хората е намаляла внезапно. Ние сме били във всяка точка на България и хората споделят, че не могат да си разрешат това, което са купували преди 20 години. 80% от жителите не могат да си разрешат да си купят доста неща “, сподели Атанасова, представена от Блиц.

Лена Парапета, върната от любовника си Кирил Петков в политическата конкуренция опонира: „ Сестра ми е млад доктор, който напусна страната по време на вашето ръководство. Заплатата й беше 900 лева, караше 12-часови смени, което е унизително малко за млад доктор. Предложихме повишаване на приходите. Сега заплатите на младите лекари са 2000 лева Аз съм тук поради това. Онези 800 хиляди индивида, които изгонихте от страната да могат да се върнат “, сподели тя.

„ А те върнаха ли се? “ – попита я Делян Добрев.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР