Болницата, която трябваше да в центъра на София, за да

...
Болницата, която трябваше да в центъра на София, за да
Коментари Харесай

Лена издаде огромна тайна! Драмата със сестра й

Болницата, която трябваше да в центъра на София, с цел да е налична, бе изнесена в покрайнините. Създадоха едно акционерно сдружение, единствено и единствено народен представител от Политическа партия да стане шеф. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ по време на шесторен избирателен спор сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по bTV.

Участие в дебата взеха Томислав Дончев, Делян Добрев и Десислава Атанасова от страна на ГЕРБ - СДС и Лена Бориславова, Георги Ганев и Искрен Арабаджиев от страна на ПП-ДБ.
-->
" Г-жа Бориславова даде обещание по-високи заплати за лекарите, медицински сестри и санитари. Това още не е реалност ", посочи Атанасова.  

" Това е реалност. Говорете си със бранша ", прекъсна я Бориславова. 

" Познавам бранша по-добре от вас. Последното нарастване беше допустимо, когато дружно в Народното събрание, където вие не участвахте, взехме решение дружно за това по какъв начин ще бъде обвързано заплащането в бранш " опазване на здравето ", изясни още здравният специалист на ГЕРБ.  

" Доходите на хората не порастват. Инфлацията ги изяжда и покупателната опция на хората е намаляла внезапно. Ние сме били във всяка точка  на България и хората споделят, че не могат да си разрешат това, което са купували преди 20 години. 80% от жителите не могат да си разрешат да си купят доста неща ", сподели Атанасова. 

Лена Бориславова изиска да вземе думата. 

" Сестра ми е млад доктор, който напусна страната по време на вашето ръководство. Заплатата й беше 900 лева, караше 12-часови смени, което е унизително малко за млад доктор. Предложихме повишаване на приходите. Сега заплатите на младите лекари са 2000 лева Аз съм тук поради това. Онези 800 хиляди индивида, които изгонихте от страната да могат да се върнат ", сподели тя.  

" А те върнаха ли се ", затапи я Добрев. 

" Вие се самосвалихте поради двойнствената външна политика, карахте се кой ще разпределя поръчките ", напомни им Десислава Атанасова.  

Лена Бориславова съобщи, че Политическа партия ще предложи държавно управление на малцинството, когато стане първа политическа мощ. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР