Болката в корема може да бъде причинена от храни, от

...
Болката в корема може да бъде причинена от храни, от
Коментари Харесай

Ако усетите някоя от тези 6 болки в корема, вземете мерки НЕЗАБАВНО

Болката в корема може да бъде породена от храни, от които стомахът ви се е раздразнил, от менструални болки или може да бъде моментно положение, само че несъмнено то се отразява на всекидневието ни и носи дискомфорт. Има обаче някои по-продължителни и съществени болки, които не трябва да се подценяват, защото може да посочват за съществуването на здравословен проблем. Нека забележим какви могат да бъдат те и в какви обстановки да се тормозим:

Болка в региона към пъпа
Няколко трика да се оправим с ПОДУТИЯ стомах
Всеки от нас от време на време страда от отичане и тежест в корема, които освен, че не са приятни, само че и ни карат да изглеждаме напълно не в до...
Прочети повече
Тук аргументите не са доста съществени, само че въпреки всичко е добре да обърнете внимание на положението си. Възможно е да става въпрос за запек или струпване на газове. Препоръчваме ви следователно да вземете лекарствен артикул срещу отичане и газове, а в случай че положението ви е по-продължително и не се промени в идващите няколко дни до 2 седмици – консултирайте се с вашия доктор.

Неприятно парене над слънчевия сплит

Ако се появи сходен признак, е евентуално да става въпрос за положение като гастроезофагеален рефлукс и най-хубавата опция е да се доверите на лекарства срещу киселини, както и да премахнете мазните храни от менюто си. Ако положението е по-продължително – посетете експерт.

Внезапна болежка под пъпа и признаци като повръщане, гадене, повишение на температурата, сгъстяване на коремната област

Тук става въпрос за по-сериозен проблем, който може да се окаже и апандисит и да има потребност от оперативна интервенция. Ако болката е нетърпима, неотложно отидете в болничното заведение и обяснете в детайли признаците си. Възможно е апендиситът да се спука, по тази причина би трябвало да действате бързо и съответно. Ако усетите сгъстяване на корема – инфекцията се разраства.
Пет неща, на които могат да се дължат проблемите ви със стомаха
Много хора в България имат проблеми със стомаха и корема, само че не си обръщат внимание. В даден миг това повлиява на техния метод на жи...
Прочети повече
Остра болежка вдясно 

Болката от дясната част на корема посочва проблеми с жлъчката – съществуване на инфектиране или камъни. Състоянието е належащо да се наблюдава от лекар-специалист. Избягвайте мазните храни.

Рязка болежка в региона под пъпа, която се разраства встрани

Ако внезапно усетите болежка долу ниско в корема, която обаче след известно време стартира да се популяризира и в двете направления, е допустимо да става въпрос за проблеми като уринарна зараза или дисфункция на дебелото черво. Ако болката не отминава, а в противен случай – става по-силна, неотложно отидете в болница и направете нужните проучвания, с цел да стартира навреме лекуване на казуса.

Рязка болежка в корема, съпроводена от световъртежи и припадъци
Тайните на положителното храносмилане
По Средиземноморието, в източните култури в Индия хората наблюдават освен да одобряват вярната храна, само че и да я одобряват по верния нач...
Прочети повече
Този признак е по-вероятен да се появи при дългогодишни пушачи с високо кръвно налягане, като се дава знак за проблем като аневризма на коремната аорта. В такава обстановка е наложително да се запътите към болничното заведение по най-бързия метод, защото кръвоизливите, провокирани от аневризми, могат да са смъртоносни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР