Болката в коленете и ставите е в състояние да ни

...
Болката в коленете и ставите е в състояние да ни
Коментари Харесай

Този природен еликсир помага при болки в коленете и ставите

Болката в коленете и ставите е в положение да ни аргументи доста неприятности и най-много да повлияе на естественото ни всекидневие. В аптеките се оферират десетки смазки, кремове, гелове и всевъзможни други лекарства, предопределени за усмиряване и притъпяване на това неразположение.

Не всички те обаче са ефикасни и това най-вече плаши потребителя. В последна сметка никой не желае да пропилее пари и време напразно, в случай че не може да е сигурен в действието на медикамента, който купува.

Това е рецепта, тествана неведнъж и потвърдила стотици пъти потребното си деяние. Тя се подготвя извънредно елементарно и бързо и в рамките дневно е способна да ни отърве от подлата болежка в региона на ставите и коленете.
свързани новини15018на 02.01.2019
Съставки:

1 ч.ч. 100% естествен сок от портокал, 1 ч.ч. овесени ядки, 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. канела, 2 ч.ч. ананас, нарязан на кубчета, естествен пчелен мед на усет, 1/2 ч.ч. натрошени бадеми.

Метод на подготвяне:

Овесените ядки, дружно с водата, се поставят в подобаващ съд и се варят в продължение на няколко минути. След като това се случи, отстраняват се от котлона и се оставят да изстинат. Сместа се трансферира в блендер и към нея се прибавят ананаса, портокаловия сок, бадемите, канелата и мед на усет. Ако консистенцията е прекомерно гъста и не ви е по-вкуса, бихте могли да добавите и малко количество вода.

При болки в коленете и ставите си приготвятм този домакински коктейл! Тази примес се употребява студена. Пие се всеки ден в продължение на седмица-две. Още след първия ден ще усетите по какъв начин сухожилията стартират да заздравяват, а не след дълго и болката в ставите и коленете ще изчезне изцяло, написа " Актуално ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР