Болка ми е още липсата на Ванката. Ето, две години

...
Болка ми е още липсата на Ванката. Ето, две години
Коментари Харесай

Фънки си спомни за Ласкин: Най-тъжно ми е по празниците

 " Болка ми е още неналичието на Ванката. Ето, две години ще станат на следващия ден, откогато умря, а още не мога да допускам, че го няма. Но не ми се е присънвал. Най-тъжно ми е ей по тези празници, тъй като с него сме имали превъзходни мемоари, които изскачат, не можеш да ги спреш ".

Това показа Димитър Ковачев във връзка две години от кончината на най-хубавия си другар Иван Ласкин. " Все отново постоянно си приказваме с Алекс и детето. Добре, че тя се занимава с всякакви неща, пробва да продължи напред. Но е мъчно ", добавя Фънки.

Алекс Сърчаджиева взе участие във кино лентата " Пакет " Вечност " и напълно скоро ще направи зрелище по собствен текст, което ще е моноспектакъл. " Ще бъде доста персонално и почтено ", показа пред актрисата.

Колкото до Фънки, той към този момент е изкарал ковид и е подготвен за нови подвизи. " На 19 януари имам рожден ден. Ама с кого да го чествам, като всички са се изпокрили? Ако би трябвало да се съберем пет индивида и да се гледаме жалко, по-добре да няма ваучър. Искам го огромен ", смее се Фънки.

За това, че се разболял от ковид, схванал инцидентно. " Събудих се измежду нощ в супер въодушевление, аз по принцип не дремя доста, щото виждам сериалчета. И внезапно си споделих, че ми се доядоха люти чушлета с чесън и оцет. Оп, обаче не ги чувствам. Пръснах се с парфюма. И него. И незабавно се качих за " Пирогов ".

Направиха ми тест, видя се, че съм позитивен. После си седях в нас с два антибиотика. Не можех и водчица да пийна. Но бързо мина всичко, лекичко беше за мен ", смее се Фънки, който и тази година ще е жури в " Като две капки вода " по Нова тв от пролетта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР