Боливудската актриса Рея Чакраборти е арестувана по подозрение, че е

...
Боливудската актриса Рея Чакраборти е арестувана по подозрение, че е
Коментари Харесай

Боливудски актьор почина и изненадващо арестуваха друга световноизвестна звезда СНИМКИ

Боливудската актриса Рея Чакраборти е задържана по съмнение, че е купувала опиати за някогашния си другар - артиста Сушант Сингх Раджпут, чието самоубийство провокира медийна стихия в Индия.

БЛИЦ напомня, че. От полицията обявиха, че е лишил живота си.

Sushant, you were too young and brilliant to have gone so soon. I'm so sad and upset knowing that we lived in an environment that could not help you through any troubles you may have had. May your soul rest in peace.
— Anushka Sharma (@AnushkaSharma) Той бе звезда в доста хитови филми, а самоубийството му в началото провокира спор за психологичното здраве в промишлеността за милиарди долари. Но фамилията на Раджпут оспори известията, че той страда от меланхолия и упрекна 28-годишната Чакраборти, че е крала от парите му и го е тормозила. Тя изрично отхвърли изказванията, прецизира БГНЕС.

Освен Чакраборти, полицията е задържала и други във връзка със случая, в това число брат й и чиновник в дома на Раджпут. Най-голямата организация за битка с престъпността в Индия - Централното бюро за следствие, проверява гибелта на артиста от предишния месец. Бюрото за надзор на опиатите (NCB) изследва потреблението на канабис от звездата. Актрисата ще остане в ареста до 22 септември.

Me when I see my friends
— Rhea Chakraborty (@Tweet2Rhea) Разследването стои в заглавията на индийската преса в продължение на месеци, като медиите наблюдават от близко обвиняванията сред фамилията на Раджпут и Чакраборти. Някои известни персони, в това число актрисата Сонам Капур и режисьорът Анураг Кашиап, упрекнаха телевизионните канали, че организират „ лов на вещици “ против Чакраборти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР