Боксьорът Тервел Пулев ще гостува на учениците и родителите в

...
Боксьорът Тервел Пулев ще гостува на учениците и родителите в
Коментари Харесай

Тервел Пулев ще изнесе открит урок в училище

Боксьорът Тервел Пулев ще гостува на учениците и родителите в учебно заведение " Цар Симеон Велики " във връзка на Деня на детето - 1 юни. Бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 ще се включи в спортните интензивности на специфичния празник на образователното заведение под надпис " Мама, тати и аз ".

Пулев ще показва разнообразни техники от бокса, ще опише за изгодите от бойните спортове, забавни случки от кръга, както и ще разкрие някои от тайните зад триумфите си.

Събитието е част от дълготрайната тактика на Образователен комплекс " Цар Симеон Велики " за разпространение на спорта и здравословния метод на живот измежду подрастващите и техните родители. Една от задачите на екипа е дейната социализация на учениците след двегодишната пауза от проведени мероприятия поради пандемията от КОВИД-19.

Срещата ще се състои на територията на учебно заведение " Цар Симеон Велики " в село Иваняне, ул. " Св. св. Кирил и Методий " 66, на 1 юни от 16:00 до 18:00 часа, подчертава Българска телеграфна агенция.
 Тервел Пулев: Чувствам се блажен
Тервел Пулев: Чувствам се блажен

" Не е загуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР