Божидар Краев продължава със силното си представяне от началото на

...
Божидар Краев продължава със силното си представяне от началото на
Коментари Харесай

Краев отбеляза гол, но тимът му допусна обрат от 2:0

Божидар Краев продължава със мощното си показване от началото на сезона за своя Уелингтън Финикс. Българското крило означи нов гол, разписвайки се при загубата с 2:3 вкъщи от Уестърн Юнайтед в 6-ия кръг на шампионата на Австралия. Това е трето негово попадение в 6 изиграни дуела, за жалост отборът му позволи необикновен поврат и загуби срещата, макар че водеше с два гола половин час преди края.

Иначе мачът потегли добре за домакините, които поведоха с гол на Оскар Завада в 22-рата минута. След това те получиха и дузпа, само че Коста Барбарусес пропусна да удвои резултата от бялата точка в 39-ата минута.

Все отново Краев вкара втори гол за Уелингтън Финикс в 59-ата минута, откакто бе най-съобразителен при едно безредие в наказателното поле и с диагонален удар заби топката във вратата. Така изглеждаше, че отборът му върви решително към успеха.

Гостите обаче направиха цялостен поврат. Първо Джейкъб Трат понижи в 64-тата минута, по-късно Александър Прийович изравни резултата в 84-ата минута, а в 95-ата минута ветеранът Алесандро Диаманти донесе триумфа на своя отбор за крайното 2:3.

След този мач Уестърн Юнайтед остава на 8-ото място в класирането с 6 извоювани точки. За Уестърн Юнайтед това бе първи триумф за сезона и отборът се отлепи от дъното и към този момент е на 11-тото място с 4 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР