Божидар Караджов е български ясновидец, който се прочува след редица

...
Божидар Караджов е български ясновидец, който се прочува след редица
Коментари Харесай

Ясновидецът Божидар Караджов направи страховити предсказания! Става страшно в България

Божидар Караджов е български ясновидец, който се прочува след редица предсказания, които се сбъдват. Той да вземем за пример познава, че военачалник Румен Радев ще бъде президентът на България. Предсказва и атентатът в метрото в Москва, както и други сходни катаклизми, които му печелят популярност. Ясновидецът разказва, че предсказанията му идват под формата на мисли, като също по този начин получава доста ясна визия и за интервала от време, когато ще се случи събитието. За жал, в множеството случаи предсказанията му са мрачни и са свързани с катаклизми. Той разкри какво чака родината ни до края на тази година и през идната 2018 година

Ясновидецът показа, че до края на 2017 година за България обстановката няма да бъде розова. Той предсказа, че ни чакат кръвопролития, които ще бъдат дело на терористи. Макар и това да не е изненадваща вероятност, предвид на международната обстановка сега, предсказанието несъмнено е стряскащо. От друга страна, съгласно Караджов човешките жертви няма да бъдат доста и това ще се дължи на професионалната работа на институциите за сигурност у нас.

Предсказателят посочи и интервала, в който заплахата ще бъде най-голяма.

По думите му, България би трябвало да бъде нащрек непрекъснато, само че най-много в интервала сред ноември тази година до април следващата година. Освен евентуалните терористични офанзиви, Караджов разкрива, че в международен мащаб предстоят редица разрушителни трусове. У нас няма да има сходни катаклизми, само че следва железопътна злополука, която ще има огромни последици.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР