Божидар Чорбаджийски изрази надежда, че този сезон ще може да

...
Божидар Чорбаджийски изрази надежда, че този сезон ще може да
Коментари Харесай

Чорбаджийски от ЦСКА като Десподов, иска в чужбина

Божидар Чорбаджийски изрази вяра, че този сезон ще може да прекъсне хегемонията на Лудогорец в шампионата. Бившият капитан на ЦСКА приказва пред медиите преди началото на откритата подготовка на тима, която се организира през днешния ден на " Армията ".

 Ел Маестро повдигна завесата за протичащото се в ЦСКА
Ел Маестро повдигна завесата за протичащото се в ЦСКА

" Няма да сменим 6-7 играчи, с Люпко е занимателно ", разяснява треньорът

" Много неща би трябвало да се усъвършенстват във всеки един аспект от играта. Както са доста, по този начин са и малко 6 точки в шампионата. В нашия шампионат могат да се губят точки, уповавам се да стартираме сполучливо втория дял от сезона. С покачване на духа, с повече самочувствие, с убеденост, по този начин ще реализираме хубави резултати. Целите пред ЦСКА постоянно са ясни - купа и купа. Няма по какъв начин да нямаме шампионско мислене, това е единствената концепция пред нас, мислите ни са съсредоточени към това - да сме първи в края на сезона ", съобщи Чорбаджийски.

" Да, приказва с нас Люпко Петрович. Всеки ден водим самостоятелни разговори, участва на тренировките, дава препоръки на някои от футболистите. Предполагам, че с този опит, който има, ще ни бъде доста потребен. Трябва да бъда непрекъснат в изявите си, много неща би трябвало да трансформира, да играя по-добре с топката, да не върша обикновени неточности. Желанието ми за в бъдеще е да се развъртвам на открито. Ние имаме доста футболисти, изключително на крилото. Сега му е времето на Кирил Десподов да излезе и да се развива ", добави бранителят.

 ЦСКА: Търсим заместител на Кирил Десподов, преговаряме с чужденец за школата
ЦСКА: Търсим заместител на Кирил Десподов, преговаряме с чужденец за школата

Ето какво съобщи спортният шеф Пламен Марков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР