Богата вдовица, която твърди, че е имала афери с над

...
Богата вдовица, която твърди, че е имала афери с над
Коментари Харесай

Богата вдовица преспа с над 100 женени мъже и обяви: Аз съм перфектното решение, така спасявам бракове

Богата вдовица, която твърди, че е имала афери с над 100 женени мъже единствено в границите на 10 години, твърди, че изневярата може да е добра за брака. „ Аз съм съвършеното решение “, твърди още тя, написа в. " Дейли Мейл ". Финансовият съветник Гуенет Лий, която е на 47 години, споделя, че половината от съпругите на мъжете, с която тя е била, знаят за аферите им, само че си затварят очите, тъй като не желаят да вършат секс, а желаят съпрузите им да са щастливи.

Бившата моделка от Челси споделя още, че не се усеща отговорна поради аферите си, тъй като доста от фамилиите биха се разпаднали, в случай че мъжете не можеха да изпускат пара с нея. Сърдечната болежка от развода би била доста по-лоша за техните фамилии, уверена е тя.

„ Знам, че доста хора ще ме жигосат за това, което върша, само че аз изобщо не скърбя, тъй като откровено имам вяра, че по този метод аз оказвам помощ за запазването на брака им. Толкова доста бракове във Англия са в рецесия, по-специално двойките на междинна възраст с деца “, споделя тя.

„ Примерно, те са дружно от 15 години, водят доста ангажиран и изпълнен със стрес живот, съчетавайки кариера с грижите за децата. За доста дами, по-специално секса, стопира да е значим и изчезва от седмичния график. За множеството дами това е добре, тъй като те го заместват с страстите от приятелите и децата. Но по този начин се появяват доста мъже, които желаят секс и завършения – те не желаят да изоставят своите съпруги, само че пък желаят да изтърван пара “, изяснява още тя.

„ Аз съм съвършеното решение за тях. Можем да излезем и да се забавляваме, а те знаят сигурно, че аз няма да им цъфна на прага и да ги издам на дамите им, или да желая да се разведат с тях поради мен “, споделя още палавата финансистка.

„ Да спиш с някой различен може да е добре за брака ти. Така се смъква напрежението от доста дами, чието либидо е умряло, а и мъжете по този начин са щастливи. Очевидно, и противоположното също е истина. Когато мъжът се откаже от секса, доста дами си намират любовници, само че остават правилни на съпрузите си “, счита Гуенет.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР