Богата програма на българския спорт в събота започва с участието

...
Богата програма на българския спорт в събота започва с участието
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров срещу Фабио Фонини

Богата стратегия на българския спорт в събота стартира с присъединяване на Григор Димитров на тенис шампионата в Стокхолм от веригата ATP 250. Най-добрият български тенисист в историята се изправя в полуфинален конфликт против Фабио Фонини, като триумф през днешния ден му подсигурява присъединяване на Финалния шампионат на ATP в Лондон.
Може да следите конфликта Григор Димитров - Фабио Фонини НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG , като дуелът е с начален час малко след 14:00 българско време.
Българинът води в директните конфликти против международния №27, като има 3 победи и 2 провали. Последният им мач обаче беше през 2015 година, когато на настилка " клей " Фонини завоюва в Рим. Оттогава насам двамата нямат записани срещи между тях.
От US Open насам единственият тенисист, който съумя да победи Григор, е Рафаел Надал, като българинът демонстрира превъзходна форма за завършек на сезон 2017. Целта на Гришо е влизане в топ 5, а триумф над Фонини ще му донесе спомагателни точки за международната класация, откакто той към този момент отбрани извоюваните точки от миналогодишната конкуренция в Стокхолм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР