Бог, Родина, Семейство“ е веруюто, което и ние от ВМРО

...
Бог, Родина, Семейство“ е веруюто, което и ние от ВМРО
Коментари Харесай

ВМРО към „Италиански братя“: Честито! Дойде време за Европа на отечествата и нациите!

„ Бог, Родина, Семейство “ е веруюто, което и ние от Вътрешна македонска революционна организация изповядваме в България и това демонстрира само, че сме от едно политическо „ гнездо “ освен в Европейския парламент (Европейските консерватори и реформисти), само че и че имаме вяра в изконните полезности, основали и съхранили и до през днешния ден европейската цивилизация.

Споделяме изцяло общите позиции за нулева миграция, нулева приемливост към всички изкривени неолиберални тези за споделена Европа с мигранти и за размиване на християнските, фамилни и народо-национални полезности, които ни се постановат от бюрократите в Брюксел и разрушават устоите на Европейски Съюз.

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация по отношение на историческата победа на дясно-консервативните обединения в Италия. В тази връзка и съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки написа в страницата си във Facebook:

След повече от десетилетие социалистическо ръководство нещата в Италия си идват на мястото. Коалицията, предвождана от моят сърдечен другар Джорджия, победи.

„ Италианските братя “ имат политическата воля и експертиза да изведат страната си от икономическата рецесия, както и да решат казуса с незаконните мигранти, които в продължение на години вилняха из целия Апенински полуостров.

Катастрофалните политики в региона на миграцията, които водеха социалистите, доведоха дотук. Твърде дълго се съобразяваха с всевъзможни знайни и незнайни НПО-та, които стоварваха товар след товар незаконни мигранти в Лампедуза. Със своя избор през вчерашния ден италианският народ сподели – БАСТА.

Пожелавам кураж и триумф на партията-съюзник на Вътрешна македонска революционна организация, с която дружно членуваме в партията на Европейските консерватори и реформисти.

Припомняме, че още от предходната година точно Вътрешна македонска революционна организация заприказва за общ дясно-консервативен блок, който да сплоти всички същински патриотични обединения в България, учредени на база отбрана на българския народен интерес. Преди месец дори беше инициирана такава среща, само че късите периоди до изборите на 2 октомври оставиха тази страница от политическата история към момента недописана.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР