Бодигард на Бритни Спиърс направи скандални разкрития за поп принцесата. Бившият

...
Бодигард на Бритни Спиърс направи скандални разкрития за поп принцесата.
Бившият
Коментари Харесай

Бритни Спиърс преследвала бодигарда си чисто гола

Бодигард на Бритни Спиърс направи скандални разкрития за поп принцесата.

Бившият морски пехотинец Фернандо Флорес почнал работа като телохранител при нея преди 12 години. Само осем месеца по-късно обаче той напуща ужасяващ невъздържаното и искрено психопатично държание на шефката си.

Тези дни някогашният телохранител на Бритни Спиърс проговори пред английското издание „ Сън “ и направи скандални разкрития.
Предвид фактът, че Флорес се е бил очи в очи с иракските специфични елементи и признава, че е треперел от смут от Бритни Спиърс, е задоволително индикативен защо иде тирада.

Бившият й телохранител твърди, че певицата е изцяло непредсказуема и безспорно има тежки поведенчески отклонения. Той се жалва, че бил подлаган на полово малтретиране във всеки един миг, в който останели уединено.

Той твърди, че постоянно му се случвало Бритни да го гони чисто гола из дома си, приканвайки го да му направи св*рка. Била извънредно възмутена от бягствата му и непрекъснато го питала какъв мъж е. с цел да избегне свадите на Флорес му се налагало да се заключва в стаичката на защитата, където изчаквал отминаването на половия й нагон.

Битни обаче била толкоз невъздържана, че неколкократно си разрешавала да го хваща за мъжкото достолепие, освен това в наличието на други хора. Възнамерявал да заведе дело за тормоз, само че нещата били уредени от татко й Джейми. Очевидно телохранителят й е получил добра финансова отплата, с цел да не я излага пред съда.

Той загатва и децата на Бритни, която напоследък не слиза от първите страници на таблоидите. За никого не е загадка, че 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс се отхвърлиха обществено от нея и отхвърлят да я чуят или видят. Двамата живеят с татко си Кевин Федърлайн.

Бодигардът по никакъв начин не е сюрпризиран от реакцията на синовете й, даже в противен случай – недоумява по какъв начин това не се е случило по-рано. Той споделя, че надали някой може да си показа на какво е подлагала певицата наследниците си. Те живеели с непрекъснатите й нервности, викове и даже пердах. Казано с други думи – животът им напряко бил нетърпим.
В умозаключение той показва, че децата на Бритни Спиърс, са изстрадали извънредно доста.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР