Боби Михайлов подаде най-накрая оставка като шеф на БФС Въпреки това

...
Боби Михайлов подаде най-накрая оставка като шеф на БФС
Въпреки това
Коментари Харесай

Нека му е зле! Боби Михайлов живее в палат като крал

Боби Михайлов подаде най-сетне оставка като началник на БФС

Въпреки това той не стопира да тръби, че е изкупителна жертва. И видиш ли, не той бил отговорен за нежелания хал на родния футбол.

Само че тези думи някогашният вратар, прочут като Голямата перука, изрича не в лицето на народа и почитателите на футбола, не и против футболистите, а от „ амбразурата “ на големия си дом.

Той в действителност е колосален, заслужен за кралска персона или за холивудски артист. И се намира в тузарския квартал „ Бояна “, в полите на Витоша.

Дори да не излиза с дни, евентуално както има намерение да го прави, Боби Михайлов може умерено да си живурка в богаташкия си дом.

В непосредствена непосредственост се намира и централата на БФС, само че в нея  Боби Михайлов не е видян да се мярка от дни.

Бившият вратар подаде оставката си като началник на футболния съюз с голяма принуда и то откакто футболните почитатели окупираха софийски улици. Тогава екс футболиста се „ запъна като магаре на лед “ и съобщи, че единствено членовете на УЕФА може да му я изискат. И това може да се случи без значение от почитатели или членове на футбола.

Наскоро той съобщи, че приготвя своя заместител. Спряга се и името на Митко Бербатов, който от години се цели за поста.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР