Боби Михайлов и Виолета от Игри на волята вероятно никога

...
Боби Михайлов и Виолета от Игри на волята вероятно никога
Коментари Харесай

Лъсна връзката между Виолета от Игри на волята и Боби Михайлов

Боби Михайлов и Виолета от Игри на волята евентуално в никакъв случай не са се виждали и едвам ли се познават, само че сред тях има връзка.

В това са уверени хиляди фенове, които изсипаха хиляди лайкове под един коментар, слагащ българската бизнесдама от Съединени американски щати и подалия оставка Боби Михайлов под общ знаменател.

“В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има късмет за бъдещето на нашите деца! ” , този коментар във Facebook провокира същински възторг измежду почитателите на “Игри на волята ”.

Автор на репликата е експертът по строителство Самуил Симеонов, който реализира всеобщо утвърждение с реакцията на събитията на в най-гледаното риалити в българския ефир.

Дори и бърз обзор на мненията в страницата на предаването във Facebook ясно демонстрират, че болшинството от феновете са на страната на Мартин Елвиса в идния конфликт сред него и оцеляващата като по знамение Виолета.

Основният претекст за тази поддръжка, несъмнено, е физическото положение на финалистката. Влаченето на Виолета по арената към този момент нервира от ден на ден фенове, които гледат предаването главно поради борбите, а не поради интригите.

Какво тъкмо крои Мартин Елвиса четете във Vihrogon.bg! 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР