БОБИ Брейзиър отново призна, че обича“ своята професионална партньорка в

...
БОБИ Брейзиър отново призна, че обича“ своята професионална партньорка в
Коментари Харесай

Боби Брейзър заявява, че отново „обича“ Даян Бъсуел, докато двойката се събира отново за турнето на живо Strictly Come Dancing

БОБИ Брейзиър още веднъж призна, че „ обича “ своята професионална партньорка в Strictly Come Dancing Даян Бъсуел, до момента в който двойката се приготвя за шоуто обиколка онлайн.

20-годишният артист от EastEnders подхрани слуховете за обич с австралийската фаворитка по време на времето им в програмата, когато той назова червенокосата „ моята Жулиета “.

Финалистът в шоуто Боби – който загуби от актрисата Ели Лийч в окончателното наддаване за трофея Glitter Ball – също добави спекулации, когато призна, че се „ влюбва “ в звездата, преди някои почитатели да предложат, че се е опитал да я целуне една от техните процедури.

Двойката към този момент е снимана напълно усмихната, до момента в който се насочат към подготовки за годишното турне на Strictly.

Те бяха видени в спортните си екипи, до момента в който се кикотеха, откакто взеха обяда си.

Боби, облечен напълно в черно, носеше прилепнало плетено яке от Prada и джогинг обувки, съчетани с блестящо розови кецове.

Dianne, 34, добави спомагателен пласт с черен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР