БНТкадър: CNN, ТуитърПрез последните 24 часа американският президент Доналд Тръмп

...
БНТкадър: CNN, ТуитърПрез последните 24 часа американският президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп е подложен на експериментално лечение срещу COVID-19

БНТ

кадър: CNN, Туитър

През последните 24 часа американският президент Доналд Тръмп е изнемощял, само че в положително въодушевление. Лекарят на Белия дом лекар Шон Конли заяви, че Тръмп е подложен на пробно лекуване против COVID-19. Президентът на Съединени американски щати се намира във военна болница в Мериленд.

17 часа след известието, че е с COVID-19, Доналд Тръмп беше изместен във военната болница " Уолтър рийд ". Облечен в костюм и с маска, той помаха на репортерите, само че не беседва с тях. Стигна самичък до хеликоптера, който го транспортира до болничното заведение, в която ще прекара няколко дни като превантивна мярка.

Тръмп разгласява видеообръщение в Туитър:

" Искам да благодаря на всички за голямата поддръжка. Отивам в болница Уолтър Рийд. Мисля, че се оправям добре, само че би трябвало да сме сигурни, че всичко ще е наред. Първата дама също се оправя доста добре. Благодаря. Оценявам го. Няма да го не помни ", написа Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати.

Непосредствено след новината за диагностицирането на Тръмп, заваляха мнения и догатки за аргументите за заразяването му.

" Въпросът за Коронавирус и позитивната проба на президента не би трябвало да бъде фокусиран към това какво може или не може да направи той, а върху обстоятелството, че не зачита науката и събитията в нашата страна. Той не носи маска и не е обожател на спазването на обществена отдалеченост ", съобщи доктор Дженифър Лайтър.

" За президента в действителност рискови са възрастта и евентуално тежестта му. Макар да не проличава, наподобява, че има лека хипертония, както прочее огромна част от популацията в тази възраст ", сподели доктор Марк Джарет.

А измежду тези, които пожелаха бързо излекуване на Тръмп, е севернокорейският водач Ким Чен Ун.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР