БНТ Д-р Захаринка Вълканова е общопрактикуващ лекар в пловдивското село Крумово.

...
БНТ
Д-р Захаринка Вълканова е общопрактикуващ лекар в пловдивското село Крумово.
Коментари Харесай

Как българската д-р Куин се опитва да убеди своите пациенти, че ваксините не чипират хора и не водят до безплодие?

 БНТ Д-р Захаринка Вълканова е общопрактикуващ доктор в пловдивското село Крумово. Хората от селото шеговито я назовават " Д-р Куин лечителката ". Тя е персонален доктор на 2790 души и лекува още 300 без здравни осигуровки.

" Смятам, че съм един елементарен персонален доктор, който си прави работата ", споделя тя пред Българска национална телевизия.

От началото на епидемията е на първа линия в битката против ковид. Тя споделя, че първоначално е имало възторг към имунизациите, само че в този момент доминира скептицизма.

" За целия септември сме ваксинирали 30 индивида, а преди по 30-40 дневно. "

Понякога събира и раздава облекла за небогати.

" Познавам си пациентите. Знам, кой има потребност от дрешки за детето си, кой за новородено, кой за детето си младеж. Познавам кой може да ми го обезпечи и по този начин се случват нещата. "

" Тя е превъзходен човек, оказва помощ на всеки. Аз работя с доста хора. Мисля, че е редно всеки да се имунизира ", описват от селото за нея.

Други от селото пък са на противоположното мнение:

" В фейсбук чета доста публикации, че имунизацията може да убие човек. Все отново имам деца, за които би трябвало да се грижа. Страх ме е от тях. Вижте какъв брой смъртни случаи има от имунизациите ", споделят пък други поданици.

" Има всякави смешки за имунизациите. Пълна нелепост са. Опитваме са убедим хората да се имунизират и да имат вяра на науката. Вярвам, че като общество ще се оправим. ", приключи доктор Вълканова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР