БНТ отново се превърна в рупор на пропутинска и проруруска

...
БНТ отново се превърна в рупор на пропутинска и проруруска
Коментари Харесай

Любенов спретна парад на путинистите в БНТ – Копейкин обяви, че САЩ благословили кабинет на ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ, за да влезем във война

БНТ още веднъж се трансформира в рупор на пропутинска и проруруска агитация и в острие против сътрудниците ни от Европейски Съюз и НАТО. Водещият на утринното съботно предаване Георги Любенов беше приготвил същински церемониал на путинистите. От през вчерашния ден публичната медия, която се устоя с парите на всички данъкоплатци популяризираше изяви на Стефан Янев, Костадин Костадинов – Копейкин и любимеца на президента  Крум Зарков. Сякаш гостите се сортират на „ Дондуков “2. След отворено писмо, което Атлантическия съвет на България изпрати през вчерашния ден в ранния следобяд до Съвет за електронни медии против подготвяната провокация, през днешния ден Любенов предложи и друга позиция – първи посетител се оказа компромисният Асен Агов, за чието присъединяване през вчерашния ден Българска национална телевизия не пророни и дума.

Знаков обаче се оказа диалогът с господин Копейкин, трансфорат сякаш напълно непринудено в реклама за единствената почтена и плуралистична медия у нас - Българска национална телевизия. На няколко пъти като по нагласен сюжет Любенов прикани Копейкин да се извини на медиите, които изгони от конференция преди седмица. Фалшивият възрожденец обаче разгласи, че поради тази си постъпка получил публично утвърждение.

Ние казахме, че това не са медии, те не са ви сътрудници, вие давате право на разнообразни гледни точки, преди мен беше човек (Асен Агов, б.р) с други позиции. При медиите на американското посолство няма друга позиция, това са сътрудници за задгранично въздействие. И на последваща конференция отново ще ги прикани да я изоставен, тъй като са американски представители. Вие вършиме същинска публицистика, Българска национална телевизия е същинска медия. Нито желая да ги цензурирам тези медии, нито желая да ги не разрешавам. В Съединени американски щати има закон за задграничните сътрудници. Ние сме подготвени с този закон и ще го внесем в новия парламент. Представителите на тези американски медии не са публицисти, а мои съперници от посолството на Съединени американски щати. Защо да е неприятно да се гонят американски публицисти, а е положително да се не разрешават съветски малките екрани и канали у нас, попита Копейкин и отхвърли партия „ Възраждане “ да получава пари от Кремъл.

Проруския политик не се трогна от следващите апелите на Любенов да се извини на медиите, които е засегнал, само че водещият като че ли използваше тази  своя упоритост, с цел да дава още веднъж и още веднъж мотив на госта си да хвали него и Българска национална телевизия като пример, добър образец, само че и да развива антибългарските си тези. Любенов имаше опция да заема ясна позиция като прекъсне изявлението и да уточни вратата на студиото на Копейкин, в случай че в действителност чак толкоз беше взаимен с сътрудниците си публицисти, само че не го направи.

Костадинов пък продължи да зомбира публиката с тезите и опорките на Румен Радев: 

Дебилизация и инфантилизация на българската политика е да се желае Зеленски да приветства при откриването на новия парламент, а Митрофанова да не бъде позволена. Тотална нецензурност е да даваме оръжие на Украйна и да се замесваме във война. Този парламент има една единствена цел – да вкара България във война.

„ Възраждане “ имали информация, че американското посолство към този момент е взело решение ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България да сформират държавно управление и да вкарат България във война. Посланик Мустафа за това стои още у нас, макар, че мандатът й е изминал. Българските политици се управляват ръчно от американците, заключи Копейкин.

 Политикът не си спести и закани към обществото,  че България умира пред очите   ни, топим се като нация а след 10 години може популацията към този момент да не българско.

От „ Възраждане “ готвели референдум за опазване на българския лев, който да спре влизането ни в Шенгенското пространство.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР