BMW представя седмото поколение на спортния седан, наред с други впечатляващи премиери

...
BMW представя седмото поколение на
спортния седан, наред с други
впечатляващи премиери
Коментари Харесай

Новото BMW Серия 3 Седан със световна премиера по време на Mondial de l’Automobile 2018 в Париж

BMW показва седмото потомство на спортния седан, наред с други впечатляващи министър председатели по време на Изложението, което отваря порти на 2 октомври 2018.

BMW Серия 3 Седан е най-успешният модел на базирания в Мюнхен премиум автомобилен производител и въплъщава ядрото на марката BMW. Световната премиера на спортния седан от седмо потомство е връхната точка на шоуто Mondial de l`Automobile 2018 в Париж. Моделът ще означи международния си дебют дружно с редица други нови модели по време на конференцията, която ще се организира в 9:00 ч. (CET) във вторник, 2 октомври 2018 година Мястото за пресконференция ще бъде щанда на BMW в зала 5.

В 16:00 ч. на същия ден, на същото място, представителите на медиите могат да получат в допълнение ексклузивна информация по повод на дизайнерските акценти, новите технологични характерности и иновациите в региона на свързаността, които оформят характера на новото BMW Серия 3 Седан. Председателят на борда на директорите на BMW AG Харалд Крюгер, членовете на борда Питер Нота (Продажби и марката BMW), Клаус Фрьолих (Развойна дейност) и доктор Николас Петер (Финанси), както и голям брой специалисти от различни отдели ще бъдат разполагаем за дискусии в границите на събитието “Get Together – Get Your Story ”.

Mondial de l’Automobile 2018 е също хазаин и на премиерата на новото BMW Z4 Роудстър и новото BMW Серия 8 Купе, както и на световните министър председатели на BMW X5 от четвърто поколение и на новото BMW M5 Competition.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР