BMW Motorrad представя BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, уникално

...
BMW Motorrad представя BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, уникално
Коментари Харесай

BMW Motorrad представя BMW CE 04 Vagabund Moto Concept

BMW Motorrad показва BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, неповторимо осъществяване на електрическия скутер, дело на Vagabund Moto GmbH и BMW Motorrad Австрия.

Когато става въпрос за модифициране на мотоциклети BMW, интернационалната сцена е фокусирана главно върху Heritage моделите R 18 и R nineT. Това обаче не значи, че не съществуват и неповторими планове основани на BMW CE 04, като този образец основан в Австрия. Той е плод на съдействието сред BMW Motorrad Австрия и профилираното ателие за ‘custom’ мотори Vagabund Moto GmbH. Името на заданието е BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, а концепцията – моден и мултифункционален електрически скутер за градска приложимост.

„ Всеки дефинира бъдещето на подвижността по собствен личен метод. Чрез BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, ние демонстрираме визията ни за моден и многофункционален електрически скутер, който демонстрира по какъв начин потребностите от подвижност са самостоятелни, като всяка персона. Не сме преоткрили колелото, само че погледнахме по нов метод на концепцията за деловитост. Наричаме метода ни синергия сред функционалност и хармония, фокусирана върху ежедневната приложимост “, споделя ПолБраухарт, създател и ръководещ шеф на Vagabund Moto GmbH, обяснявайки философията зад BMW CE 04 Vagabund Moto Concept.

Този ‘made-in-Austria’ е-скутер освен е с изключително атрактивна цветова скица в бяло, тъмнозелено, бежово и черно, само че в същото време предлага разнообразни функционални детайли със пресен, съвременен дизайн и фокус върху младежката публика. Например, изображението на приятелското „ смайли “ на предната главина, е незабравим образен акцент, който се среща също и на транспарантните повърхности на мигачите.

Впечатляващите характерности на BMW CE 04 са непроменени – оптималната мощ 42 к.с. (31 кВт), динамично ускоряване за 2,6 сек от 0-50 км/ч, 130 км пробег (по WMTC) и време за зареждане от единствено 65 мин от 0-80%, при опционалното бързо зареждане с оптималната мощ.

„ За нас бе извънредно значимо, посредством този план за персонализиране, да подчертаем голямото многообразие на BMW CE 04. Целта е този е-скутер да бъде изключително атрактивен за младите и спортуващи хора, само че в същото време да притегля вниманието на всеки вид клиенти. Свежият, съвременен дизайн на CE 04 е директна асоциация към спортния начин на живот “, прибавя Оливър Балцер, оглавяващ BMW Motorrad Австрия.

Мотото на тази машина е “Action meets Fashion ”. В унисон с него, BMW CE 04 Vagabund Moto Concept предлага функционален топкейс, който добавя общоприетото пространство за предпазване на движимости. Системата за превозване на сърф дъска също е неповторима за плана – извънредно облекчение при подскачане до близкото езеро или морски бряг. „ Сърфът не е просто част от екипировка за спорт: той също е метафора за резистентен градски метод на живот. BMW CE 04 Vagabund Moto Concept комбинира духа на работното всекидневие, свободното време и устрема към характерност, демонстрирайки, че не би трябвало да има несъгласие при тези области “, заключва Оливър Балцер.

Уточнение.
Показаните транспортни средства може да са модифицирани и оборудвани с аксесоари и/или елементи на трети страни, които не са създадени, популяризирани или тествани от BMW. BMW не носи отговорност за модификациите (включително монтажа, характерностите и потреблението на показаните аксесоари). ЗАБЕЛЕЖКА: Модификацията на серийно създадено транспортно средство (включително монтирането и потреблението на части от трети страни и независимо създадени части), може да повлияе отрицателно на неговите характерности! Карането на модифицирани транспортни средства е напълно отговорност на техния ползвател.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР