Бляскав финал на кампанията Треска за Оскари“ очаква зрителите на

...
Бляскав финал на кампанията Треска за Оскари“ очаква зрителите на
Коментари Харесай

Три необикновени премиери в последната седмица на „Треска за Оскари“

Бляскав край на акцията „ Треска за Оскари “ чака феновете на KINO NOVA. Три министър председатели за българския ефир – „ Съпругата “ с безконечната Глен Клоуз, „ Имало едно време… в Холивуд “ от паметния Куентин Тарантино и последната екранизация на хитовия разказ „ Малки дами “ ще подарят неповторимо кино преживяване идната седмица от 21:00 ч.

В умозаключение на емблематичната акция, в нощта на 12 против 13 март, следва да бъде излъчена и церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ в Холивуд.

В премиерното заглавие „ Съпругата “ (6 март) Джоан и Джо (Глен Клоуз и Джонатан Прайс) не престават да се допълват след близо 40 години брак. И до момента в който Джо се любува на обществената си роля на почитан американски романист, Джоан концентрира своя разсъдък, сексапил и дипломатичност в усилието да бъде добра брачна половинка на популярен мъж. Когато Джо е напът да получи Нобелова премия за работата си , Джоан стартира да се замисля над споделените взаимни отстъпки, секрети и предателства…

Във вторник (7 март) Антонио Бандерас ще бъде подготвен да се трансформира в потомък на маскирания занаятчия на рапирата Зоро в екшъна „ Маската на Зоро “. В сряда (8 март) злата кралица (Джулия Робъртс) ще направи всичко, с цел да отнеме кралския престол от Снежанка (Лили Колинс) в „ Огледалце, огледалце “. Том Круз ще се трансформира в състезателен сътрудник, на който се постанова да тръгне по нов път в кариерата, до момента в който в това време пробва да остане правилен на себе си във кино лентата „ Джери Магуайър “ на 9 март. На идващия ден (10 март) феновете ще се потопят в епично премеждие „ Завръщането “, донесло на Леонардо Ди Каприо дълго чаканата първа премия „ Оскар “.

В съботната вечер (11 март) своя дебют в България ще направи драмата „ Малки дами “. Когато татко им е надалеч, с цел да служи в Гражданската война, дамите от семейство Марч са оставени да се грижат сами за себе си. Изправени пред провокации, четирите млади дъщери, в чиито функции влизат актрисите Сърша Ронан, Ема Уотсън, Флорънс Пю и Елиза Сканлън, пробват да живеят живота си лични правила. Скоро новината за заболяването на една от тях, обаче, ще събере още веднъж сестрите под един покрив.

Премиерата „ Имало едно време… в Холивуд “ ще бъде излъчена в неделя (12 март). Актьорът Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) печели популярност и благосъстояние с присъединяване си в ефирен уестърн от 50-те години, само че в този момент пробва да откри работа в Холивуд, дружно с най-хубавия си другар и дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Освен това Рик живее в съседство с режисьора Роман Полански (Рафал Заверуха) и актрисата Шарън Тейт (Марго Роби), чието бъдеще ще бъде променено от култа на Чарлс Менсън.

Най-интересните моменти преди връчването на 95-ите награди „ Оскар “ ще проследят Мариян Станков Мон Дьо и Станислава Айви в специфичното студио „ Треска за Оскари – Една легенда на 95 “ на 12 март от 23:00 ч. по NOVA. Веднага по-късно, от 03:00 ч. по KINO NOVA, ще бъде излъчена онлайн и блестящата гала по раздаването на влиятелните оценки. Киноманите ще могат да видят кино събитието на годината и на 13 март от 21:00 ч. по филмовия канал
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР