Блондинката може и да изглежда като кукла Барби, но явно

...
Блондинката може и да изглежда като кукла Барби, но явно
Коментари Харесай

Барби, ама друг път! Анита на Рачков остави всички с пръст в...

Блондинката може и да наподобява като кукла Барби, само че очевидно няма да се задоволи с такава роля в живота, а сама ще се бори за развиване и кариера

За висока позиция в банка се готви половинката на Димитър Рачков - Анита. Блондинката е загърбила плеймейтската си кариера и заляга над учебниците.

Анита приключи професионален курс по мениджмънт и лидерски умения. Силиконката е била извънредно прецизна в заниманията, научи " България Днес " от учащи се дружно с нея.

Специализираните уроци целят по-лесното намиране на работа в областта на финансите и маркетинга. Именно към такава кариера се е ориентирала Анита. Жената до водещия желае да се развива в банковия бранш и да стартира работа на висока позиция.

Анита към този момент приключи образованието си в УНСС. Премина и наложителен стаж в банкова институция и сега е на постоянна позиция.

Това обаче не е задоволително за русокоската. За позиция като нейната заплатите са не повече от 1000 лв.. Анита обаче желае да бъде най-малкото управител на клон на банка или още по-високоплатена работа във финансова компания.

Основна опора в упоритостите на силиконката е самият Рачков. Той също доста желае половинката му да се развива професионално, а не да я считат единствено за плеймейтка.

" Анита е мъдро момиче. По-скоро работата в банка е единствено да натрупа опит. Да работиш в такава институция беше съвременно преди 15 година Сега там са с най-ниските заплати, тъй че всички на този курс се целим към други финансови институции, да вземем за пример в криптокомпания ", похвали русокоската неин състудент в курса.

Откакто е с Димитър Рачков, хубавицата страни от прожекторите. Преди да станат гаджета, Анита участваше в доста клипове на музикална компания " Пайнер ". Двамата се срещат по време на фотосите на видео към ария на братя Аргирови. По това време 20-годишното момиче мечтае точно за повече телевизионни изяви. Дори във визитката си за състезанието " Мис Плеймейт " показва, че желае да води лично телевизионно предаване.

След като връзките й с Рачков стават съществени, проектите на Анита се трансформират. Водещият я убеждава, че би трябвало да намерения за образованието си, тъй като в светските среди ще е подложена на огромен напън и голям брой рецензии единствено тъй като двамата са гаджета. Затова и Анита отхвърля да се изявява като инфлуенсър, въпреки да има доста оферти за реклама.

Преди време самият водещ отбрани обществения облик на половинката си с думите:

" Чувствам се благополучен и влюбен. Другото не ме интересува. Това, че Анита е " Плеймейт ", не е правилно. Това са спекулации на медиите ", показа в изявление Рачков, с което даде да се разбере, че желае гаджето му да се приема съществено, а не като златотърсачка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР