Блокчейн технологията променя игралната индустрия и я прави по-удобна за

...
Блокчейн технологията променя игралната индустрия и я прави по-удобна за
Коментари Харесай

Как блокчейн игрите помагат за пътуване в космоса и за изграждането на бъдещата метавселена

Блокчейн технологията трансформира игралната промишленост и я прави по-удобна за играчите, като отваря нови благоприятни условия за ексцентричното реалистично игрово преживяване, както и опцията за финансово изпажение на активите и достиженията на геймърите. Като прибавим и виртуалната действителност (VR), към този момент нищо не е същот, написа уеб страницата Beincrypto.

VR на блокчейн игрите е комплекс от поразителни прекарвания в игрите, които не бяха вероятни преди. Нещо повече, това е методът да получите действителен приход от вашето геймърство, като участвате в една нова и разнообразната система за стопанска система на играта, която е обвързана с действителната стопанска система и пазарите.
 Фейсбук отваря 10 000 нови работни места в Европейски Съюз за построяването на
Фейсбук отваря 10 000 нови работни места в Европейски Съюз за построяването на " метавселена "

Паралелният свят е отдавнашна фантазия на Зукърбърг

Метавселената

Блокчейн игрите са игри за печелене на пари, по този начин както другите онлайн игри и обществени мрежи през днешния ден построяват метавселената - бъдещето на онлайн връзката.

В тази метавселена хората могат да се срещат с другари, да посещават виртуални здания и виртуални събития, които неща могат да бъдат доста потребни в изискванията на пандемия. Представете си да отидете на концерт или в музей дружно с приятелите си, без даже да излизате от стаята си. " Ужасно! ", споделят някои. " Страхотно "!, мислят си други. А освен това? Представете си полет до Луната, вие и някой ваш непосредствен човек.

Игрите, генериращи Metaverse (метавселена), са специфични заради системата на тяхната стопанска система. Играчите би трябвало да стартират със закупуване на имоти земя, с цел да построят недвижими парцели в играта по-нататък. С течение на времето игрите набират известност, а цените на тези виртуални парцели, естествено, порастват. Следователно, виртуалните вложители могат да икономисват своите виртуални активи.
 Какво е
Какво е " метавселена " и какви благоприятни условия дава тя?

Оценките доближават до $8 милиарда

Защото, даже и да са виртуални, тези парцели могат да се трансфорат в доста значим капиталов актив. Но по-любопитното тук е, че тези игри очевидно ни приготвят за навлизането на метавселената. Което може да се случи и много по-скоро, в сравнение с си представяме.

А дали тези, които преобладават в днешните блокчейн игри ще стане най-богатите и най-мощните хора в метавселената или всичко това е пресилено? Предстои да разберем.
 Виртуален парцел, оценен на $2,4 милиона, беше платен посредством криптовалута
Виртуален парцел, оценен на $2,4 милиона, беше платен посредством криптовалута

Tова е най-скъпата покупка на виртуален парцел в платформата
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР