Блокчейн ентусиастите и онлайн предприемачите винаги са жадни за следващият

...
Блокчейн ентусиастите и онлайн предприемачите винаги са жадни за следващият
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Топ Ethereum кит предвижда цена от $625 за BTCS

Блокчейн запалянковците и онлайн бизнесмените постоянно са жадни за идващият огромен план в крипто пространството, без значение от преобладаващите пазарни условия.

За да се възползват от битката сред биковете и мечките, блокчейн вложителите би трябвало да имат “трето възприятие ” за идентифициране на евентуални крипто планове, преди те да осъществят обилни облаги.

Въпреки че вложението в одобрени криптовалути към момента превъзхожда междинните стойности на пазарната възвръщаемост за всички финансови активи, новаците постоянно дават експоненциална възвръщаемост, която усилва големите облаги.

Bitcoin Spark е отличен образец за дилетант, който китовете на Етериум следят. Един от водещите китове на Етериум предвижда, че цената на BTCS ще скочи до $625 от стартовата си цена от $10.

Кои са Етериум китовете?

Етериум е съществена децентрализирана инфраструктура, която поддържа хиляди планове, в това число решения за мащабиране от втори пласт и нови ICO-та като Bitcoin Spark.

Платформата поддържа и други децентрализирани инфраструктури, като незаменяеми токени и блокчейн игри. Поради тези аргументи броят на потребителите и финансовите облаги на Етериум доста набъбнаха.

Въпреки това Етериум има огромна пазарна капитализация, която лимитира капацитета му да възнаграждава притежателите на ETH с финансови облаги. Ето за какво топ китът на Етериум влага и в Bitcoin Spark, като предвижда, че токените BTCS може да стигнат до равнище от $625.

Каква е цената на Bitcoin Spark BTCS?

Bitcoin Spark е дилетант в крипто пространството, привличайки вложения от Етериум китовете заради приложенията си в DeFi сферата. Прозрачността и отчетността на платформата се разсейват от желанието на създателите на плана да се подложат на интензивна инспекция от голям брой водещи одиторски платформи.

Платформата сполучливо мина всички одити, в това число разбор на smart договориte от Vital Block, Cognitos и Contract Wolf, дружно с KYC одити, осъществени от Vital Block и Cognitos.

ICO събитието на Bitcoin Spark се организира в главната мрежа на Етериум, като разрешава на вложителите да купуват BTCS токени за $3.

ICO се намира във фаза 7 и всяка продажба автоматизирано начислява 7% бонус от закупената сума.

Цената би трябвало се увеличи в идната фаза, което дава късмет на вложителите да се възползват от актуалната фаза и да вземат токени на преференциални цени.

Ако прогнозата за цената на Етериум китът най-сетне се сбъдне, вложителите, които са вложили във фаза 7, ще осъществят кумулативна финансова облага от 20,800%.

Bitcoin Spark има намерение в дълготраен проект да се трансформира в мрежа без газ. Платформата обаче ще начислява такси за транзакции по време на началните стадии на мрежата, с цел да стабилизира екосистемата и непрекъснато да попълня майнинг пуловете с BTCS токени.

След една до две години обаче мрежата би трябвало да е открила голям брой потоци на доходи, с цел да попълня непрестанно пуловете за рандеман с задоволително BTCS токени, които да обслужват възнагражденията за рандеман и валидиране на мрежата.

Таксите за транзакции в мрежата на Bitcoin Spark ще се въздействат от главното търсене и сложността на инициирания контракт. Най-малката единица токени BTCS се назовава Spark и ще бъде еквивалентна на 0.000000000001 или 10 (-12) BTCS.

Bitcoin Spark ще употребява нов консенсусен механизъм, наименуван доказателство за развой (Proof-of-{Process, PoP), обхващащ дейностите по рандеман и стейкинг, с цел да подсигурява сигурността на мрежата. Платформата също по този начин ще обезпечи високопроизводителен блокчейн с по-бързи и по-евтини такси за транзакции от Биткойн.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР