Блогърка на име Лий, която изработва бижута и аксесоари, е

...
Блогърка на име Лий, която изработва бижута и аксесоари, е
Коментари Харесай

Момиче подготви неприятна изненада на годеника си, изневерил й с нейна приятелка 

Блогърка на име Лий, която създава бижута и аксесоари, е споделила в TikTok история за "най-тъжната поръчка ", която е получавала.

По думите на момичето един път клиентка я помолила да изготви неприятна изненада за годеника и най-хубавата ѝ другарка - две огърлици с обидни надписи.

Лий демонстрира скриншот на коментара, който е получила от клиентката. "Току-що разбрах, че годеникът ми ми е изневерил с най-хубавата ми другарка. Наближава рожденият ѝ ден и желая да ѝ подаря нещо, с цел да знаят всички коя е тя ". Излъганото момиче е поискало да бъдат направени две огърлици с обиди за погрешният й любим и нейната двулична другарка.

В резултат на това Лий извършва молбата на клиентката си и даже прибавя към поръчката за нея колие с надпис "Кралица ".

"Искам да ѝ припомня, че е кралица и заслужава най-хубавото ", изяснява блогърката. Момичето признава, че това е "най-тъжната поръчка ", която в миналото е получавала.

В рамките на един ден видеоклипът на блогърката има повече от 680 000 гледания. Много консуматори се възхитиха на този метод на възмездие.

"Ужасно е, че е попаднала в тази обстановка. Тя несъмнено ще бъде възнаградена за всичко, през което е минала ", "Тя е същинска рок звезда! " - пишат те.

Други консуматори благодарят на блогърката, че не е пренебрегнала молбата на клиента.

Блиц


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР