Близо три милиона билета за Световната купа са продадени, съобщи

...
Близо три милиона билета за Световната купа са продадени, съобщи
Коментари Харесай

Огромно количество билети са продадени за Световното

Близо три милиона билета за Световната купа са продадени, заяви ФИФА, като президентът на ръководещия орган разкри, че шампионатът е оказал помощ приходите през последните четири години да доближат рекордните 7,5 милиарда $.

Говорител на ФИФА съобщи пред Агенция Франс Прес, че до деня на откриването през днешния ден са били продадени 2,95 милиона билета.

Началото на Световното състезание по футбол докара до повишаване на интереса към 64-те мача, които ще се проведат в продължение на 29 дни, макар отрицателната гласност по отношение на семейството на Катар.

Пред билетния център на ФИФА в Доха се образуваха опашки, а почитателите оповестяват за дълго очакване, с цел да влязат в формалната онлайн платформа за билети.

Катар към този момент изпревари шампионата в Русия 2018, когато бяха продадени малко над 2,4 милиона билета.

Говорителят съобщи, че Катар, Саудитска Арабия, Съединените щати, Мексико, Англия, Обединените арабски емирства, Аржентина, Франция, Индия и Бразилия са най-големите пазари.

По-рано президентът на ФИФА Джани Инфантино съобщи на конференция, че приходите на международната организация за четири години се чака да доближат 7,5 милиарда $ до края на годината.

Приходите са с повече от 1 милиарда $ по-високи от плануваните преди четири години.

Инфантино съобщи пред 211-те асоциации членки, че " невероятните числа " са пристигнали " макар ковид и макар другите рецесии по света ".

Инфантино ще бъде избран отново без възражения на конгреса през март, откакто никой от противниците му не се яви в точния момент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР