. Близо два от тях той прекара в турска болница,

...
. Близо два от тях той прекара в турска болница,
Коментари Харесай

Парите или животът: Изписват в кома 33-годишният Исмаил, заради 35 000 евро

. Близо два от тях той прекара в турска болница, в която през месец май дадоха вяра на околните му, че има шансда се възвърне.

Цената на месечния престой е 45 хиляди евро. След голям брой проучвания, които усилват доста сметката, закъснение с заплащането на 35 хиляди евро е причина в понеделник на 21 август, Исмаил да бъде изписан с дренаж на мозъка и уред, който подкрепя дишането му.

„ Остава на произвола на ориста. Не е ясно, нито с каква кола за спешна помощ ще бъде превозен, нито къде идали може да пътува в това положение. До този миг успявахме да запълваме дупките вплащанията с голямата помощ на всички вас, положителни хора. Но последните седмици сумите станаха непостижими “, написа обичаната на Исмаил – Янка Христова, с която са живеели на фамилни начала.

Исмаил изпада в кома в Бургас преди близо 7 месеца, откакто подвига висока температура. Диагнозата е хидроцефалия. След четиримесечен престой в локална болница, е превозен в турската болница.

Получава усъвършенствания, от време на време чуваблизките си, отваряе очи, държиръцете им, реагира, когатому приказват, само че към момента не е в схващане.

„ Така и не разбрахме, дали усеща болежка, през какво минава. Не разбрахме, по какъв начин здрав младеж, без да боледува изпада в кома и не се разсънва към този момент седми месец. Животът се прекатурва за секунди. До момента задължението към болничното заведение до края на тази седмица е 35 000 евро, които би трябвало да бъдат платени. Ако не бъдат платени, дори не знаем какво следва “, написа още Янка Христова.

Тя е безапелационна, че до момента в който Исмаил се бори и демонстрира усъвършенствания, тя няма да се откаже.

Докоснат от нещастието на фамилията, артистът Орлин Павлов също разгласи, че ще поддържа Исмаил с акция по време на концерта си в Бургас на 22 август.

" Моля всеки един от вас с цялото си сърце да ни помогне, както може и с каквото може, с цел да заплатим тази сума! Всеки един лев, всяко едно шерване на акцията, всяка молитва за Исмаил е голяма помощ за него. Благодарим ви за всичко! Не спирайте да се молите за него в този толкоз тежък за него и фамилията му миг “, приканва младата жена.

Дарение по сметката на Исмаил, можете да извършите като кликнете
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР