Близо 20 милиона лева са нужни за изравняване на допълнителните

...
Близо 20 милиона лева са нужни за изравняване на допълнителните
Коментари Харесай

Правосъдното министерство е поискало 20 млн. лв. от бюджета за служителите в затворите

Близо 20 милиона лв. са нужни за равнене на спомагателните хонорари в Групово дело " Изпълнение на наказванията " и Групово дело " Охрана " с тези в Министерство на вътрешните работи, оповестяват от Синдиката на чиновниците в пандизите. В дирекцията са получили писмо отговор от Министерство на правораздаването във връзка тяхно искане за равнене на средствата за спомагателни хонорари в Групово дело " Изпълнение на наказванията " и Групово дело " Охрана " с тези в Министерство на вътрешните работи.

Министерство на правосъдието осведоми, че нужната сума е 19 058 000 лева До тази цифра министерството стига след редица изследвания и калкулации, и след няколко наши писма, с които сигнализираме за казуса.

Парите ще стигнат да се усилят от 190 на 380 лева парите за тласъци, тези за храна да набъбнат от 150 на 200 лева, за наряди на разплоожнеиее от 35 ст. на 50 ст. на час, за пътните пари при отпуск от 35 лева на 120 лева, за работа с видеодисплеи от 4 на 10 лева, за работно облекло от 200 на 600 лева на човек.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР