Близнаците Кирил и Стефан Събеви, които вчера бяха приети в

...
Близнаците Кирил и Стефан Събеви, които вчера бяха приети в
Коментари Харесай

Последни данни за близнаците Кирил и Стефан

Близнаците Кирил и Стефан Събеви, които през вчерашния ден бяха признати в извънредно тежко положение в УМБАЛ Бургас след подозрение за предозиране с корав опиат или коктейл от нискокачествена дрога, са нормализирани, научи Флагман.бг.

``
реклама

Двамата са изведени от отделението по Интензивно лекуване и реанимация на УМБАЛ Бургас, контакти са, само че ще останат под лекарство наблюдаване.

Кирил има и черепно-мозъчна контузия. Както Флагман.бг описа още през вчерашния ден след случая с брат му, и при типа на пристигналите на ул. ”Цар Симеон I ” униформени, той под паника побягна и внезапно падна на плочките край Съдебната палата, удряйки си доста тежко главата.

Кирил и Стефан са студенти по фармация – в реанимация са, свръхдоза е
Родителите на двамата студенти по Фармация са неразделно до тях, а в последните 14-15 часа лекарите направиха всичко допустимо, с цел да ги спасят.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР