БлизнациМечтателни и самовглъбени ще станете Вие през този ден. У

...
БлизнациМечтателни и самовглъбени ще станете Вие през този ден. У
Коментари Харесай

Овен: Вашите успехи в любовта ще зависят от вашия


Близнаци

Мечтателни и самовглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак

Сега страстите се управляват от Луната и тя е доста преуспяла в своите опити да Ви убеди да задремете – всичко е за ден-два. Не е учудващо, че през днешния ден нямате въодушевление за нищо друго, с изключение на да си останете в къщи, да се отпуснете и в случай че е допустимо, да се помотаете в кухнята, без да се разделяте с пижамата. Това е прелестно, само че никой не Ви е споделил, че би трябвало да прекарвате времето си в самотност. Спокойно можете да поканите забавен човек на приятна вечер, да погледaте забавен филм и да си похапнете нещо вкусно.

Лъв

Денят ще е под напрежение и разтревожен, а също така носи и загуби. Достойно посрещате ударите на ориста, което ще Ви помогне да спечелите разположението на авторитетни хора, както и нови другари и съдружници. Помнете, че през днешния ден Ви следят заинтересувани лица и в този момент е допустимо да се покажете в най-хубава светлина. Не са изключени спорове с околните, а провинен за всички компликации ще бъдете точно Вие. Трудно е да се избере постоянно най-правилната линия на държание, а да се угоди на всички е напряко невероятно, по тази причина денят ще е много комплициран.

Дева

Може да се окаже, че тъкмо през днешния ден е оня ден, в който ще би трябвало да съжалявате за своята небрежност. Ако не е тя, в персоналния Ви живот нещата биха се подредили по напълно различен метод, а и на бъдещите Ви връзки и проекти въздействието и не би било толкоз пагубно.Впрочем, каквото и да извършите, все е за добре и има възможност след време да си спомняте за този ден с признателност.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион

Днес ще разберeтe, че всичко това, за което сте хабили постоянно доста сили и нерви, в действителност може да се свърши бързо, елементарно и прелестно, и дори на драго сърце. А това значи, че персоналния живот не е към този момент толкоз грохнал, а е смешка, на която от всевъзможен аспект може да се радвате откровено, мощно и от сърце.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог

Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.

Водолей

Откъснете се от конфликтните обстановки в сантименталните и фамилните връзки. Обърнете внимание на здравето си помнете, че през днешния ден не би трябвало да преяждате. Решаването на значими парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният метод към решаването на проблемите, ще Ви донесе ново схващане за виталната обстановка.

Риби

Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Нова Варна ©
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР