Близнаци - Овен И двата зодиакални знака обичат да се забавляват

...
Близнаци - Овен
И двата зодиакални знака обичат да се забавляват
Коментари Харесай

Близнаци и другите зодии

Близнаци - Овен

И двата зодиакални знака обичат да се забавляват и съвсем постоянно са дейни и в придвижване. Те са по-заинтересовани от сегашното, в сравнение с от предишното. След като нещо е надживяло своята полза те са подготвени да се разделят с него, и незабавно ще потърсят нещо ново. И Близнаци и Овен имат ниска приемливост към скуката!

Също по този начин те споделят обща уязвимост: неспособност да се придържат за дълго към неща (проекти и отношения), когато те станат скучна или проблематични. Нито един от тях не желае да бъде захласнат от колегата си и двамата по равно имат потребност от самостоятелност.

Близнаци - Телец

Телецът е постоянен, аргументиран и непрекъснат - качества, които липсват на Близнаците. Телец е заинтересован от Близнаците и почита тяхното духовитост, разум, умелост и просветеност, само че от време на време е неудовлетворен от неспособността им да поемат ангажимент или да довеждат нещата до край.

Близнаците обичат да приказват бързо и могат да скачат от една тематика към последваща в бърза поредност. Телецът, въпреки това, обича да методично да разнищва единствено по една тематика в даден миг.

Близнаци - Близнаци

 Караници

Близнаците са любопитни, духовити и приказливи хора. Като деца, те обичат да изследват, обичат разнообразието и не одобряват живота толкоз съществено, колкото множеството други хора. Ако сте Близнак и против вас стои различен Близнак, вие ще се насладите на общуването и интелектуалната дарба на другия. И двамата обичат да приказват.

Имате някои евентуални недостатъци, които идват на напред във времето, когато сте дружно: вие сте подготвени да се откажете от по даден план или връзка, когато те станат сложни или взискателни. Също по този начин сте склонни да живеете, като се ръководите от мозъка си и да избегнете да обръщате внимание на възприятията си. Заедно можете да се хвърляте в игри на думи, интелектуален спаринг и леки закачки. Използвате хумора, с цел да смекчите сериозните тематики и дълбоките прочувствени проблеми.

Близнаци - Рак

Ракът е нормално този, който поставя грижи за фамилията и фамилните въпроси, писане на писма до членовете на фамилията, посещаване на членове на фамилията, обезпечаване на прочувствената поддръжка и грижите от които се нуждаят деца и възрастни. И като цяло, Ракът е по-внимателен към възприятията на хората и прочувствените им потребности.

Рак е по-привързан към предишното, спомените и другари, в сравнение с Близнаците. Понякога Близнакът е апатичен към загрижеността на Рака. Близнакът постоянно желае да подходи към проблемите интелектуално, като ги разисква, а Рак търси смяна в отношението и счита, че като се приказва се отклоняват от главните проблеми.

Много от недоразумения сред тези два знака пораждат, защото Близнаците са по-емоционални, а Ракът е по-субективен и не може да бъде толкоз явен и рационален колкото Близнакът е. Парадоксално е, че те са привлечени един към различен по същата причина! И двамата имат доста да се учат един от различен.

 Семейство

Близнаци - Лъв

И двата знака демонстрират доста детинска, игрива, забавно-нежна страна от себе си, когато са дружно. Близнаци и Лъв се откриват един различен, с цел да създадат живота си прелестен и забавен. Близнакът е по-интелектуален от Лъва и се нуждае от разнообразни хора, действия и ползи, с цел да бъде благополучен.

Лъвът желае да бъде най-важният човек в живота на Близнаците. Също по този начин, той е доста горделив и има сензитивно его, до момента в който Близнакът е не постоянно задоволително сериозен. През по-голямата част от времето прекарано дружно, те могат да бъдат огромни другари и добре съвместими любовници.

Близнаци - Дева

Две по едно и също време интелектуални същества, по-рационални, в сравнение с прочувствени, с положително психическо съгласие. И двамата обичат да приказват, радват се един на различен. Девата, обаче има по-практичен метод към живота и е крепко стъпил на земята, до момента в който Близнакът просто обича да играе с хрумвания, без да е належащо цел или практическо приложение за тях.

Близнакът обича повече да рискува, което от време на време граничи с безумство и на драго сърце ще направи нещо един път " единствено с цел да опита ", до момента в който Девата е по-внимателна, внимателна и премерена в постъпките си. Ако съумеят да останат дружно, през по-голямата част от времето ще се схващат между тях добре, и може да бъдат изцяло съвместими.

 Любов

Близнаци - Везна

Близнаците и Везните имат отлична умствена естетика и могат да се радват един на различен и на своят разсъдък, духовитост и жанр. И двамата са доста обществени същества, които виреят върху взаимоотношението с хората, културните действия и диалози. Вероятно е връзката сред тези два знака да бъде доста сполучлива, тъй като в лицето на другия и двамата ще открият сътрудник, който е и другар над всичко друго.

Близнаци - Скорпион

Вие двамата сте доста разнообразни! Скорпиона интензивно се ангажира прочувствено с избрани хора и места. Скорпион надълбоко се привързва към околните си хора и изключително към своя ухажор. Близнаците, въпреки това гледат на живота по-ведро и нормално не са толкоз прочувствено ангажирани като Скорпионът. Скорпионите могат да почувстват Близнаците, като повърхностни, уклончиви, хлапашки и не задоволително съществени, а Близнаците, че Скорпионът е прекомерно тежък, мощен и настойчив.

Близнаци - Стрелец

И двата знака са любопитни натури. Животът им дружно евентуално ще е доста деен, изпълнен с доста промени, чести придвижвания, корекции, изненади и нови провокации. Тези промени ще носят доста възходи и падения, само че като цяло живота и на двама ще бъде доста обогатен с разнородни действия и ползи.

Стрелец е по-философски надъхан и ще помогне на Близнаците да намерят по-голямо наслаждение в дребните неща от живота. Те постоянно ще виждат нещата от друга позиция, само че нормално ще могат да се възползват от това и на двата знака ще се наложи да са адаптивни и задоволително гъвкави, с цел да се изслушват един различен и да се възползват от наученото. Личната независимост е значима и за двете страни, а те евентуално ще го намерят в тази връзка. Като цяло двата зодиакални знака са доста съвместими.

Близнаци - Козирог

 Зодия Близнаци

Близнакът и Козирогът са доста разнообразни! Козирогът подхожда към живота по доста по-методичен, плануван и толерантен метод, в сравнение с Близнаците. Козирогът си построява ясна тактика и е подготвен да работи интензивно дълги години, с цел да реализира последователно мечтаната цел. Близнаците също могат да реализират това сполучливо, само че маршрута по който ще преминат е доста по-различен.

Близнакът съумява посредством любознание, еластичност и адаптивност, както и с отзивчивите си умения. За разлика от Козирога, Близнакът не е податлив да упорства през „ сухите “ интервали, а по-скоро ще стартира да се движи към по-интересен материал. И двата метода могат да работят, само че те са разнообразни и това може да докара до точка в живота им, когато те няма да могат да реализират съглашение.

Близнаци - Водолей

Въпреки, че те са доста разнообразни хора, може да откриете, че главните им цели и вероятности в живота са съвместими. Тези два знака имат отлична интелектуална естетика. Интелектуалното другарство е значимо и за двете страни, и в това отношение те ще намерят сътрудник, на чиято компания за диалог да се радват.

Водолеят и Близнаците имат капацитета да бъдат доста положителни другари, а освен любовници. Общите гледни точки, общите ползи и обществени действия са основни детайли във тяхната връзка. Всяка връзка си има своите провокации, само че при тях двамата царува цялостната естетика, която може да направи всичко по-лесно.

Близнаци - Риби

И двамата са доста отворени съидейници, адаптивни и гъвкави хора, които са възприемчиви към доста разнообразни гледни точки, отзиви и хрумвания. Близнаците избират рационални подходи и вземат решение нещата по разумен метод, а Риби разчитат повече на вътрешен глас и усеща. И двамата би трябвало да помнят, че има истина и в двата метода на схващане на света. Близнаците намират Рибите за неизразими и загадъчни понякога, а Рибите нервна сила и забързаното движение за изнервящи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР