Близначките Анна и Луси Десинк от Австралия имат тройна връзка

...
Близначките Анна и Луси Десинк от Австралия имат тройна връзка
Коментари Харесай

Защо тези надарени близначки искат един и същи мъж

Близначките Анна и Луси Десинк от Австралия имат тройна връзка с Бен Бърн от 6 години насам. Сега 33-годишните близначки желаят нещата да стигнат до идващото равнище, само че ги стопират законите свързани с полигамията, предава Daily Star.

Затова в този момент Люси и Анна приканват от малкия екран законът да бъде изменен в родната им Австралия. Двете дами са известни с това, че направиха всичко допустимо, с цел да са изцяло идентични. Сестрите даже участваха в тв предаване за пластичната хирургия, посредством което съумяха да станат неразличими една от друга.

Те имат повече от 27 000 почитатели в своя профил в Instagram. От дребния екран Люси и Анна споделиха: " Добре, ние споделяме общия ни сътрудник Бен. Бихме желали да се оженим за него един ден, само че законът в Австралия споделя, че не можем, тъй че какво да вършим ". Анна и Луси откриха, че законът в Австралия не им разрешава да се оженят за механика. Полигамията с повече от една жена е неразрешена според Закона за брака от 1961 година

Коментиращите изявленията им в обществените мрежи ги поучават да станат мюсюлманки, тъй като в исляма многоженството е разрешено, само че други им опонират като споделят, че даже в исляма никой не би оженил две сестри за еднакъв мъж.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР