Близките на убитото на пътя дете Сара излязоха на протест

...
Близките на убитото на пътя дете Сара излязоха на протест
Коментари Харесай

На рождения ден на убитата на пътя Сара: Почернените родители поискаха най-тежкото наказание за пияния шофьор

Близките на убитото на пътя дете Сара излязоха на митинг през днешния ден в село Търнак. Причините да изберат днешния ден е, че тя щеше да навърши 11 години.

``
реклама

Припомняме, че момичето бе блъснато от водач, карал с 1,48 промила алкохол в кръвта и дни по-късно умря. Детето пробвало да пресече улицата, когато върху него връхлетял автомобилът, ръководен от 59-годишния Веселин Ранков.

" Нашето дете по този начин и по този начин е отпътувало, само че желаеме правдивост от правосъдната система и прокуратурата. Искаме да вземат вярното отношение за този палач. Той би трябвало да получи най-тежкото наказване. Както ние, по този начин и той да скърби ", сподели бащата на Сара - Борис.

" Тук има две учиища, няма пешеходни пътеки, няма легнали служители на реда, в нашето село е писта. Ние се стархуваме, имаме и внучета. Много деца има в селото ", разясниха присъстващи на митинга.

" Много ни е тежко, нито си знаем спането, нито храната. Как може за другите убийци да има закони, а за него да няма нищо. Не се е свързал с нас, нито му знаем мутрата, нито нищо. Още на втория ден ни предлагаха пари. Но аз не съм женена за пари, а за детето ми. Не желаеме пари, а правдивост ", сподели пък майка на детето.

Врачанска окръжна прокуратура към този момент е приготвила всички документи против лидера Веселин Ранков, заяви репортерката на " Нова телевизия " от Враца.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР