Близките на Искрен Йорданов от Русе трябва спешно да съберат

...
Близките на Искрен Йорданов от Русе трябва спешно да съберат
Коментари Харесай

Майката на русенеца, намерен мъртъв в Брюксел, с нов разтърсващ пост в мрежата

Близките на Искрен Йорданов от Русе би трябвало незабавно да съберат още 2000 лв., с цел да платят всички разноски по превозването на тялото му от Брюксел и погребението.

36-годишният мъж бе открит мъртъв на 17 септември на паркинга на китайското посолство в белгийската столица.

Майката на Искрен - Елка Дочева, моли положителни хора да й оказват помощ. До момента са събрани 5000 лв. от общо нужните 7000 лв.. Партийна конструкция в Русе е помогнала с 2500 лв., същата сума била събрана и от другари, написа "Монитор ".

„ И двамата с другия ми наследник имаме да връщаме заеми и финансовото ни състояние не е положително “, изяснява покрусената жена, която не е в положение да се върне на работа.

Белгийските управляващи с изключителни данни за мистериозната гибел на русенеца Искрен

Тялото на Искрен е пристигнало в Русе на 29 септември с автомобил на погребалната организация, която фамилията наело. Елка Дочева изяснява, че аутопсия е осъществена в Русе, само че не и в Брюксел. Не са й съобщавани към момента резултатите от нея.

Майката моли, в случай че някой желае да помогне, да й написа на персонални известия във фейсбук профила й: https://www.facebook.com/elka.docheva.5?epa=SEARCH_BOX

По думите й, в случай че парите бъдат събрани, погребението най-вероятно ще е тази събота.

За гибелта на сина си Елка Дочева заяви във фейсбук . Тя не приема версията за самоубийство и изиска българско следствие на случая. На 13 септември Искрен, който работел в Германия, отпътувал за Брюксел при някогашната си другарка. Два дни по-късно тя го оставила на автогарата в белгийската столица да чака рейса за Германия.

Тогава последно го чула и майка му. Бил угрижен и споделил, че има проблеми и не знае какво ще се случи с него. После телефонът прекъснал. На 17 септември патрул го разкрил обесен на паркинга на китайското посолство.

За мистериозната гибел на българина писаха и белгийски медии. Те цитират представителя на прокуратурата в Брюксел, който е съобщил, че в тази ситуация с Искрен Йорданов става въпрос за самоубийство, има записи от камери, които потвърждават това, и че следствието е завършило.

Цитиран е и представител на задачата на Китай, който е споделил, че след случая е помолена белгийската страна да ускори защитата на китайската дипломатическа задача, с цел да се предотвратят сходни произшествия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР