Близки, приятели и колеги си взеха последно сбогом с Алексей

...
Близки, приятели и колеги си взеха последно сбогом с Алексей
Коментари Харесай

Погребението на Алексей Петров: Над 700 души и засилени мерки за сигурност

Близки, другари и сътрудници си взеха последно довиждане с Алексей Петров . Над 700 души пристигнаха на погребението на някогашната барета в православния храм „ Архангел Михаил “ в столичния квартал „ Бояна “.

Първи да изпратят Алексей Петров пристигнаха най-близките му – майка му Диляна и брат му Огнян.

Вътрешният министър разяснява, че се преглеждат две съществени версии за убийството

При специфична организация на придвижването, въведена от частни охранители, столичната община и полицията, на паркинга се допускаха единствено коли от авансово формиран лист. За да може всеки, който има предпочитание, да участва на погребението, от общината позволиха единствено за през днешния ден паркирането по улицата, която води към частния гробищен парк.

Журналистите останаха зад оградата, евентуално по молба на фамилията и околните на Петров.

 Погребението на Алексей Петров Снимка: Ладислав Цветков

С дипломатически автомобил, на поклонението пристигна предприемачът Пламен Бобоков. С черен автомобил дойде и Марчело Джотолов – обвиняем с Алексей Петров по делото Октопод. Още един от подсъдимите по процеса - Янко Попов, също сервира цветя на опелото.

Пламен Бобоков и Явор Колев са измежду хората, които пристигнаха да го изпратят

Заедно с сътрудниците на някогашната барета от „ Лев Инс “ пристигнаха и ексначалникът на „ Киберпрестъпност “ в ГДБОП Явор Колев, както и Кристиян Бойков, който е обвинен по делото за източването на данните от Национална агенция за приходите.

Сред присъстващите бяха и олимпийската ни шампионка Ивет Горанова и юристите по наказателно право Ина Лулчева, Лъчезар и Любомир Такови.

От близо две години не се усещаше застрашен и защитата му не се забелязваше, твърди Георги Ривов

Алексей Петров беше погубен на 16 август по обяд, до момента в който се разхожда на Витоша, с два патрона – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и дамата, с която Петров бил в планината.

Седмица след убийството на Алексей Петров следствието продължава и към момента няма арестуван - нито като причинител, нито като гарант на покушението. От полицията и прокуратурата работят по две съществени версии - възмездие или финансов дълг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР