Близки и роднини на мистериозно починалия преди 40 дни Христо

...
Близки и роднини на мистериозно починалия преди 40 дни Христо
Коментари Харесай

,,Как може да имаш 6 прободни рани и да се обесиш?“: Роднини на Христо Давидов зоват за спаведливост

Близки и родственици на мистериозно умрелия преди 40 дни Христо Давидов от село Пчелище стачкуват сега пред Съдебната палата във Велико Търново. Христо е открит обесен в къщата, откакто е пребил някогашната си другарка Теодора, като по тялото му е имало прободни рани.
Близките на умрелия мъж упорстват за правдивост и да научат истината за гибелта му, защото позволяват, че е намесено трето лице в трагичния случай. Те желаят наблюдаващият прокурор да срещне със фамилията и да му даде пояснения, а в случай че Окръжна прокуратура не може да се оправи, казусът да бъде стихотворец от основния прокурор.
„ Когато влязох в къщата, вътре беше Теодора, а брат ми стоеше извън полуседнал и сякаш обесен. По неговото тяло обаче имаше 6 прободни рани. Как може да имаш шест прободни рани и да се обесиш? “, съобщи за Нова Тв единият от братята на Христо.
Другият брат на умрелия мъж пък добави: „ Работехме с него в строителството, не е дължал пари на никой, с никой не е бил във омраза. С Теодора се разделиха през декември предходната година. Сега тя си влиза и излиза необезпокоявана от къщата, ние желаеме тя да бъде разпитана от прокурора и да даде показания. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР