Блъскане, бой и охранители, опитващи се да спрат делегати да

...
Блъскане, бой и охранители, опитващи се да спрат делегати да
Коментари Харесай

Бой на седесари в `Красно село`, охрана гони делегати от изпълнителния съвет на партията

Блъскане, пердах и охранители, опитващи се да спрат делегати да влязат в залата на осъществяване на Изпълнителния съвет на Съюз на демократичните сили, видя репортерът на OFFNews в културния дом в " Красно село " преди минути.

Днес Съюз на демократичните сили би трябвало да реши дали да поеме по консервативно-патриотичния път, препоръчан от водача си Божидар Лукарски, или не. Очаква се също опозиционно настроени структури да му изискат оставката.

Преди началото край масата за регистрация цареше огромно напрежение, чуваха се крясъци. Оказа се, че на част от делегатите не се позволява да влязат. Причината е забавено заплащане на членския импорт, изясни зам.-председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Самият той в началото също бил спрян от защитата.

Целта е в залата да влязат единствено " послушни " структури, удостовери и Димо Стоянов, ръководител на структурата в Хасково. Според него не са позволени 40% от делегатите, които са от 8 структури.

Охранителите са наети от водача на Съюз на демократичните сили, съобщи другият заместител - Емил Кабаиванов, а по-късно Лукарски удостовери информацията с обяснението, че очаквал ескалация на напрежението, предизвикано от опозиционни партии с въздействие в Съюз на демократичните сили, и дребни, десни, и огромни. Коя е компанията не излиза наяве.

В последна сметка опозиционерите влязоха, само че публицисти не бяха позволени. На входа бяха спрени даже фоторепортерите, а един от опитващите се да снимат даже бил блъснат от охранител. Обясни, че стопират медиите по решение на управлението.

И през затворените порти обаче се чуваха викове " Оставка " и " Съюз на демократичните сили ". От време на време един от опозиционерите отваряше вратата, с цел да може публицистите и да видят ставащото вътре.

Малко след началото бе оповестена отмора и бе подредено хората, които не са си платили членския импорт да изоставен.

Сблъсъкът и боят пристигнаха в този миг. Според управлението опозиционерите са написали цялостен сюжет по какъв начин да работят по време на съвещанието - кой по кое време да вика, кой по кое време да вземе думата и така нататък Човек на Лукарски се опитал да издърпа листа със сюжета от ръцете на опозиционер и боят бе факт.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР