Блаженство, спокойствие и палачинки с любимия? Невинаги! Защото редица ситуации

...
Блаженство, спокойствие и палачинки с любимия? Невинаги! Защото редица ситуации
Коментари Харесай

8 неловки ситуации, които всяка двойка преживява

Блаженство, успокоение и палачинки с обичания? Невинаги! Защото редица обстановки в живота на интимните сътрудници са несъмнено неловки. Ето кои влизат в топ 8:

1. С(без)гащени в тоалетната: желаете небрежно да се огледате или да вземете нещо от банята, бързате, отваряте вратата със размах и откривате шокирани, че партньорът/партньорката ви седи с голо дупе на тоалетната паница и е забравил/а да заключи.

2. Пардон, пръцнах! Наслаждавате се на интимния миг и тогава най-неочаквано червата ви издават едно звучно пръц. Иде ви да потънете в земята…

3. Тя приказва по телефона с най-хубавата си другарка и одумва колегата си – без да забележи, че той-току-що е влезнал в стаята… Страхотен гаф.

4. Кучето й влачи долните му гащета. Или даже се изпикава върху крайници му от ревнивост. Да, четириноги ревнивци могат да основат много неловки положения…

5. Заловени, до момента в който вършат секс. Олеле, какъв брой неловко! Когато в сюблимния миг внезапно мама, баща, съквартирантът, детето или друго нежелано лице отвори вратата и стане очевидци на любовните ви игри. Дано най-малко одеялото да е на една ръка разстояние…

6. Тя се натъква инцидентно на сбирката му от нецензурен списания. Хмммм...

7. Секси обръщение – неверен адресат: Едва ли има двойка, която да не си изпраща понякога известия със секси фотография. Тъпото е, в случай че по простъпка изпратите такава фотография на другар, който не е наложително да ви вижда по бельо… А още по-тъпо, в случай че изпратиш фотографията на групови участници. Добър мотив да се изселиш от града за няколко години….  

8. И изключително, извънредно неудобно. Когато след полято щедро с алкохол празненство си легнете и някой от вас, прекалил с питиетата, повърне, без да обърне внимание, че другият прозорливо е приготвил кофа до леглото….

Ако желаете бързо да се измъкнете от неуместното състояние, посрещнете нещата с комизъм. Присмейте се на себе си и на своята немарливост. Не приемайте обстановката дълбоко и не правете от нея драма.  Колкото повече раздувате неловките моменти, толкоз по-трудно ще ги забравите, което не е целесъобразно. Ако се разплачете, разкрещите или изпаднете в самосъжаление, единствено ще привлечете вниманието на близките върху гафа.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР